SİLİSTRELİ TÜLİN, KAİNAT YARIŞMASINA YOLUNDA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Miss 7 Continents Güzellik Yarışması'nın birincisi, Belaruslu Veronika Karobka olurken, Bulgaristan'ın Silistre kentinden Tülin Salim üçüncü seçildi ve ayrıca 'Miss Friendsip'ödülünü kazanmış oldu. Ülkelerinde mankenlik ve modellik yapan yarışmacıların katıldığı organizasyonu, ünlü modacı Ashot Khachatryan organize etmekte ve bu yarışmada dereceye girenlerin, Kasım ayında Malezya'da düzenlenecek kainat güzelliği yarışmasına katılmaya hak kazandıkları belirtildi.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

SİLİSTRELİ TÜLİN, KAİNAT YARIŞMASINA YOLUNDA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Miss 7 Continents Güzellik Yarışması'nın birincisi, Belaruslu Veronika Karobka olurken, Bulgaristan'ın Silistre kentinden Tülin Salim üçüncü seçildi ve ayrıca "Miss Friendsip"ödülünü kazanmış oldu.

Ülkelerinde mankenlik ve modellik yapan yarışmacıların katıldığı organizasyonu, ünlü modacı Ashot Khachatryan organize etmekte ve bu yarışmada dereceye girenlerin, Kasım ayında Malezya'da düzenlenecek kainat güzelliği yarışmasına katılmaya hak kazandıkları belirtildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN