Mizah

Mizah Haberleri

Yörükler

*** Hiç unutmam, bir gün koşu sonrası, "Sen beni kolumdan tutup çektin, sen bana haksızlık ettin" diye tartışırken Fatmegül geldi ve dikildi karşımıza. "Ben de kaçacam sizinle!"dedi. Eyvah! Belaya bak şimdi. İster misin, bu kız hepimizi geçsin ve bizi ele güne rezil etsin...

Bulgarcam Sakat

*** - Şaavı'dan geliiken Tomaş Maalesi'ne uğrayıp oranın gazatalaanı daattım. Oodan Saltıklar'a geştim, çünküm nee deesen oranın poştacısı opuskaya(izine) çıkmış. Bir aydan beri orası da benim üstümde. Oodan gelip bizim kövü de daattım. İitiyaaların pensiyeleeni de ayaklaana götürüp verene kadar bastı mı sana avşam karannıı. Ekmek yiiken yarı yolda uyuyup kalmaz mı büüle adam? E e, nezman yörüycem ben, ba Feyim?

Yarın Ölcez...

*** Önünde bir tabak ince doğranmış salam, üstü rendelenmiş peynirle dolu bir şopska salata, bir kutu lokum ve iki adet de kapakları açılmış sarı limonata var...

Istrancalı çobanın volta atma sevinci

*** Saraydan ferman buyurdular! *** Yetti gari! *** Yolda görenler bıyıklarıma bayılacaklar. *** Köfte Niyazi. Biz onun yanında Somalili fellah gibi duruyoruz.

BAŞ REHBER FIKRALARI

Restoranda oturan rehbere garson sorar: " Dayı ne istersiniz?" " Menüyü getir de bi bakalım Hüsmen!" " Benim adım Hüsmen değil dayı!" " Öyle mi, o zaman ben de senin dayın değilim..."

HARAMİ DERE'DE 40 HARAMİ KARARI; O İTE 50 000 LEVA VERİLSİN...

Bugün Eski Cuma'ın (Tırgovişte) Haramidere ( Razboyno) köyünde ilginç gelişmeler yaşandı. Baş haremi ve lavkacı Ali Peevski voyvodanın 40 tane yerel haramisi Harami dere'de toplandı. Ellerindeki bütün raporlar, yaklaşan seçimlerde harami çetesinin bu sefer mağlup olma olasılığını öngörüyordu. Mestan Paşanın tugayları bir kere saldırıya geçmişlerdi, hızlı ve gizli bir şekilde ilerliyorlardı.

ISTRANCALI ÇOBANIN TABLET NOTLARI

Yağcılara gelirsek. Onlar her dönemde var olmuşlardır ve var olacaklardır. Sadece yağları değişir; Ayçiçeği yağı, Susam yağı, Pamuk yağı, Mısır özü yağı, Margarin ecnebi kökenli sanırım. Tere yağı, Halis muhlis inek yağı, Zeytin yağı ve Kuyruk yağı. En makbulü bu. Kuyruğa yapışan, çek babam çek. Eller cıvık cıvık, suratta gülücük.  Yağ çekmenin, makam ve mevki ile bir ilgisi yoktur. En tepedekinden en diptekine kadar her insan biraz yağcıdır.

TÜRKLER SEÇİYOR, PAPAZ MADALYA TAKIYOR

Bu adamı almışlar ve bir şekilde Türk partilerinin birisine resmen devşirmişler. Sözde bunu “Türkleştirmişler”, güya artık Mecliste bizim hak ve hukukumuzu savunacakmış. Bula bula bu mentereciyi bulmuşlar işte! Aslında bu bilinçli yapılıyor, ya da zeka kıtlığından. Geçenlerde meşhur Filibeli papazın, bunun boynuna bir madalya astı. Ne için biliyor musunuz?

NİHAT ALTINOK'TAN KUMALİ FIKRALARI

Kırmızı ışıkta bekleyen Kumali'ye, dağdan ilk defa şehre inmiş, bir amca sorar; "Hangi ışıkta kimler karşıya geçer be evlat?" Kumali, amcayla biraz eğlenmek ister ve şöyle izah eder; "Kırmızı ışıkta komünistler,sarı ışıkta faşistler, yeşil ışıkta da herkes geçer!"

İÇ AÇICI RENKLERİN SANATÇISI

Çizgi insanın aynasıdır. Herkes karikatüründen kendini çizer. Sanatçıyı tanımasanız da, çizgisini görünce onun kişiliğini tüm açıklığıyla görürsünüz.

Toplam 11 haber.