GÖÇMEN EVLADI MUAZZEZ HANIM DA ADAY OLDU

'Her göçmen gibi ben de Türkiye sevdalısı bir bireyim. Belirli bir siyasi görüş ve duruşum bulunmakta, kendimi iyi bir şekilde yetiştirdiğime inanıyorum ve ömrümün büyük bir kısmını faydalı toplum işlerine adadım. Defalarca partimin Siyasi Akademi eğitim kurslarına katıldım. Ülkemin gelecek nesilleri için, Dünya'daki Türklerin ve Müslümanların huzuru için, seviyeli ve nitelikli bir siyasi çalışma için, güzel ülkemin bütün güzel insanları için, gururla AK Parti Bursa Milletvekili aday adaylığımı koymuş bulunuyorum.'

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

GÖÇMEN EVLADI MUAZZEZ HANIM DA ADAY OLDU

Bugün Muazzez Yiğit hanımefendi ile sohbet ettik, kendisi Kırcaali doğumlu ve Bursa''nın Kestel ilçesinde ikamet etmekte. Uzun yıllar Bursa'daki okullarda öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptı. Emekli öğretmen olmasına rağmen, kendisine ait özel anaokulunda hala çalışmalarına devam etmekte.

Aynı zamanda Bal-Göç ve başka sivil toplum kuruluşlarında aktif görevlerde bulundu. Çevresinde tanınan ve sayılan birisidir.

Emekliliğe ayrıldıktan sonra, AK Parti'nin Kestel İlçesi'ndeki Kadın kollarında görev alıyor. Altı yıl boyunca başarı ve özveri ile bu örgütün başkanlığını yürütüyor.

Türkiye siyasetinde genellikle erkeklerin hakim olduğundan dolayı, Sayın Muazzez Yiğit hanımı, aday olma konusunda gösterdiği cesaretinden ve siyasi olgunluğundan dolayı tebrik ettik ve başarılar diledik. Ayrıca seçmenlere vereceği mesajını da almayı unutmadık.

"Her göçmen gibi ben de Türkiye sevdalısı bir bireyim. Belirli bir siyasi görüş ve duruşum bulunmakta, kendimi iyi bir şekilde yetiştirdiğime inanıyorum ve ömrümün büyük bir kısmını faydalı toplum işlerine adadım. Defalarca partimin Siyasi Akademi eğitim kurslarına katıldım. Ülkemin gelecek nesilleri için, Dünya'daki Türklerin ve Müslümanların huzuru için, seviyeli ve nitelikli bir siyasi çalışma için, güzel ülkemin bütün güzel insanları için, gururla AK Parti Bursa Milletvekili aday adaylığımı koymuş bulunuyorum."

Mümin TOPÇU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN