BULGARİSTAN'DAKİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Göçmen camiası ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak, bizler her zaman ve her konuda Bulgaristan'daki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Buradan elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız ve esirgemeyeceğiz. Bu toplantımızı paralel olarak aynı günde gerçekleştiriyoruz, çünkü bizim kalplerimiz de bugün Kırcaali'de atmakta.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

BULGARİSTAN'DAKİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bulgaristan'daki Türkler için önemli bir günde, DOST Partisinin bazı yöneticileri, camiamızla ilgili çalışmalar yürüten medya kuruluşları yöneticileri ve temsilcileriyle bir araya geldiler.

Merinos Parkı'nda, Bal-Göç Genel Başkan Yardımcısı ve DOST Partisi Türkiye Temsilcisi Sadık Yılmaz'ın daveti üzerine gerçekleşen toplantıya Misyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mümin Topçu, gazetemizin  Köşe Yazarları Dr. Gürçay Cem ve Mehmet Alev, Alev Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Emel Balıkçı, DOST Partisi Yöneticilerinden Nurten Remzi ve Ayhan Işık katıldılar. Ayrıca Nurten Remzi, Şumnu Savcılığı tarafından kapatılan Mozaik Dergisinin kurucusu ve yöneticisidir.

Sayın Sadık Yılmaz, gazetemizin okuyucuları için verdiği özel demeçte şunları kaydetti;

"Bizim büyük camiamız için bugün gerçekten tarihi bir gün. Bu akşam Kırcaali'de, DOST Partisinin inisiyatifinde başlatılan Milli Azınlık Statüsü için gerçekleştireceğimiz imza kampanyasına start verilecek. Böylece yaklaşan Avrupa Parlamentosu Milletvekili Seçimleri için yürüteceğimiz kampanya da başlamış olacak.

Göçmen camiası ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak, bizler her zaman ve her konuda Bulgaristan'daki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Buradan elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız ve esirgemeyeceğiz. Bu toplantımızı paralel olarak aynı günde gerçekleştiriyoruz, çünkü bizim kalplerimiz de bugün Kırcaali'de atmakta.

Bu akşam, ben de Kırcaali de olmayı çok isterdim ama bazı sağlık sorunlarından dolayı gidemedim, buradaki bugünkü toplantımız da büyük önem teşkil etmekteydi.

Bizler Genel Başkanımız Sn.Lütvi Mestan'ı destekliyoruz ve buradan Bulgaristan medyalarında, kendisine karşı yürütülen çirkin karalama kampanyasını şiddetle kınadığımızı belirtmek isterim."

Aysel MERT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN