DOST PARTİSİ, MİLLİ AZINLIK STATÜSÜ İÇİN İMZA KAMPANYASINI YARIN BAŞLATIYOR

Bilindiği gibi, DOST Partisi, ilk kez Avrupa Birliği Parlamentosu seçimlerine katılma kararı aldı ve milletvekili aday listesini açıkladı. Ayrıca, daha önce alınan karar gereği, yarınki gün, Milli Azınlık Statüsü için ülke bazında geniş çaplı imza kampanyasına start veriliyor.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

DOST PARTİSİ, MİLLİ AZINLIK STATÜSÜ İÇİN İMZA KAMPANYASINI YARIN BAŞLATIYOR

Bilindiği gibi, DOST Partisi, ilk kez Avrupa Birliği Parlamentosu seçimlerine katılma kararı aldı ve milletvekili aday listesini açıkladı.

Ayrıca, daha önce alınan karar gereği, yarınki gün, Milli Azınlık Statüsü için ülke bazında geniş çaplı imza kampanyasına start veriliyor.

Yarın, 26 Nisan, Cuma günü, saat 18:00'de Kırcaali'nin Köşdere (Vızrojdentsi) semtinde bulunan Oriental restoranda, DOST Partisi, resmen seçim ve imza kampanyalarını başlatmış olacak.

Bu törene, parti yönetimi, bütün üye ve sempatizanlarını davet ettiğini ilan etti..

Parti merkezinden aldığımız son bilgiye göre, bu geniş katılımlı açılışa, bütün Bulgaristan Türk camiasının temsilcileri davet edilmekte.

"Hak verilmez, hak alınır!" Yüce Mustafa Kemal Atatürk'ün, bu sözleri, ilan edilecek imza kampanyasının şiarı olarak belirlenmiştir.

Aysel MERT,

Kırcaali

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN