VATAN ŞAŞMAZ VE FİLİZ AKER CİNAYETİNDE BİLİNMEYENLER

Soru şu gerçekten de Filiz Aker önce Vatan Şaşmaz'ı vurdu daha sonra kendisini mi vurdu? Yoksa her ikisini de otel odasında bulunan bir üçüncü şahıs mı öldürdü? Filiz Aker'in sosyal medya hesaplarında paylaştığı silahlı resimleri ve taşıma ruhsatlı silâh kullanması, ayrıca hedef gözeterek yaptığı atışta başarılı olması, onun silah kullanma eğitimi aldığını gösteriyor.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

VATAN ŞAŞMAZ VE FİLİZ AKER CİNAYETİNDE BİLİNMEYENLER

Soru şu; gerçekten de Filiz Aker önce Vatan Şaşmaz'ı vurdu daha sonra kendisini mi vurdu? Yoksa her ikisini de otel odasında bulunan bir üçüncü şahıs mı öldürdü? Filiz Aker'in sosyal medya hesaplarında paylaştığı silahlı resimleri ve taşıma ruhsatlı silâh kullanması, ayrıca hedef gözeterek yaptığı atışta başarılı olması, onun silah kullanma eğitimi aldığını gösteriyor. Filiz Aker; şarkıcı Eda Eren'in kardeşi. Ses sanatçısı Bora ERCAN ve dansçı Dora ERCAN'ın teyzesi. Eda EREN in çocukları; sinema oyuncusu Filiz AKER in yeğenleri oluyor.

İki kardeş Filiz Aker Eda Eren'in isimlerinin geçtiği haberlere bakıldığında bu ikilinin temas ettiği kim varsa hayatta degil! Örneğin

Sarıyer'deki evinde 23 Mayıs 2013'te kalbine sıkılan kurşunla can veren OHAL eski Valisi Hayri Kozakçıoğlu'nun oğlu Ferhan ile Eda Eren'in medyatik ilişkileri vardı. Hatta 1990 yılında, Hayri Kozakçıoğlu'nun Akatlar Peker Sokak'taki lüks dairesinde şarkıcı Eda Eren ve manken kardeşi Filiz Aker kiracıydı. Ferhan ile Eda'nın aşkı magazin basınında sıkça yer aldı. Kozakçıoğlu'nun ölümüyle ilgili olarak ailesinden "İntihar değil cinayet" iddiası ortaya atılmıştı.

Eda Eren Filiz Aker kardeşlerin kaçırılmasıyla ilgili ismi geçen ve Çek-senet mafyasıyla çalıştığı öne sürülen ve ‘Sarıyerli Fethi’ olarak tanınan Fethi Müftüoğlu'da bunlardan biri. 1990 yılında İki kardeşin kaçırılmasına ön ayak olan Sarıyerli Fethi, iki kız kardeşi, Tarabya Otelinde alıkoymaktan yargılanmış, ancak kardeşlerin şikâyetlerini geri almasıyla dava düşmüştü. Kaçırılma olayından bir kaç yıl sonra ‘Sarıyerli Fethi’ olarak tanınan 39 yaşındaki Fethi Müftüoğlu öldürüldü. Gazetelerde haber şöyle yayınlanmıştı; Müftüoğlu, Kanal 6 sunucularından Rana Elik ile Çiftkurtlar Otomotiv'in sahibi Mehmet Çelik'le görüşmek için Maslak Caddesi'ndeki galeriye geldi. Otomobil almak için geldikleri öne sürülen Elik ve Müftüoğlu'nun, Çelik ile görüştükleri sırada galeriye giren iki kişi Müftüoğlu'nu yaylım ateşine tuttu. Saldırıda Müftüoğlu ölürken koruması emekli polis Mahmut Çırak da yaralandı. Elik'in, polise verdiği ifadede saldırganları tanımadığını söylediği öğrenildi. Müftüoğlu, 1992'de SHP Şişli Kongresi'nde Mustafa Sarıgül için kulis yaparken karşı gruba oy verdiği gerekçesiyle delegelerden İbrahim Atmaca'yı döverek gözünü kör etmişti.

Filiz Aker; İnsan Avcıları, Alman Avrat 40 Bin Mark, Sürgün, Kurtlar Geceyi Sever, Vahşi ve Güzel adlı filmlerde oynamıştı. Son filminde başrolü Vatan Şaşmaz'la oynadı, çok meşhur oldu ve tüm tv kanallarında çektiği film gösterildi. Vatan Şaşmaz'la ilgili bilgilere gelince, borsacı geçmişinde kimin canını yaktı acaba?

Bu olay kim ne derse desin sıradan cinayet olayı değil. Filiz Aker'i ta Amerika'dan İstanbul'a getiren saik nedir? Olay basit bir kıskançlık duygusunun yol açtığı cinnet hali ile geçiştirilemez.

Ömür ÇELİKDÖNMEZ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN