TÜRKLER SEÇİYOR, PAPAZ MADALYA TAKIYOR

Bu adamı almışlar ve bir şekilde Türk partilerinin birisine resmen devşirmişler. Sözde bunu 'Türkleştirmişler', güya artık Mecliste bizim hak ve hukukumuzu savunacakmış. Bula bula bu mentereciyi bulmuşlar işte! Aslında bu bilinçli yapılıyor, ya da zeka kıtlığından. Geçenlerde meşhur Filibeli papazın, bunun boynuna bir madalya astı. Ne için biliyor musunuz?

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

TÜRKLER SEÇİYOR, PAPAZ MADALYA TAKIYOR

Danço Mentata, klasik bir dolandırıcı Bulgar. Adı son dönemde bir çok yolsuzluğa karışmış. Memleketin başına, eli kolu güçlü bir Başsavcısı geçsin, bu Danço tipi mutralar, ömür boyu cezaevinden çıkamazlar.

Bu adamı almışlar ve bir şekilde Türk partilerinin birisine resmen devşirmişler. Sözde bunu “Türkleştirmişler”, güya artık Mecliste bizim hak ve hukukumuzu savunacakmış. Bula bula bu mentereciyi bulmuşlar işte! Aslında bu bilinçli yapılıyor, ya da zeka kıtlığından. Geçenlerde meşhur Filibeli papazın, bunun boynuna bir madalya astı. Ne için biliyor musunuz? Kırcaali’deki Medrese binasını iade ettirdiği, Şumnu veya Razgrad’taki camilerimizi restore ettiği için değil, Sofya’daki Rus Katedarlı “Aleksandır Nevski’yi tapusuna kavuşturduğu için. Yani, Kırcaali Medresesi’ne ve Tombul Cami’ye tapu filan yok. Aslında hepsinin kapı gibi tapuları var. Daha ne diyeyim ki...

Mümin TOPÇU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN