TÜRKİYE VE TÜRK DÜŞMANLARI NE ZAMANA KADAR TOLERE EDİLECEK

Delyan Peevski gibi oligarklar ise resmi devlet koruması altında ve Türk partisi olarak bilinen DPS'den milletvekilliğini sürdürmekte, kendisine karşı herhangi bir soruşturma da açılmış değil. Mayıs ayında, kendisini Avrupa Parlamentosu'na seçilmiş bir milletvekili olarak görürsek, hiç şaşırmayalım. Aynı Türk partisinden, acaba başka hangi milletvekilleri ve yöneticiler, bu tür kara para aklama ve kaçakçılık işlerine karışmış durumda? Bunların Türkiye topraklarında ne gibi gizli yatırımları bulunmakta? Bu yatırımlar, kimlerin üzerine yapılmıştır? Neden DPS'nin Türkiye temsilcileri Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu gezileri ile mükafatlandırılmakta? Aynı bu partiye, Türkiye'de yaşayan bazı çifte vatandaş göçmenler hala neden oy vermeye devam etmekte? Kara para aklayıcılarına ve terör örgütlerine finans sağlamakla itham edilen çevrelere, siyasal destek sağlamak, vatana ihanetle eş değer sayılmaz mı? Delyan Peevski gibi, Türkiye ve Türk düşmanları ne zamana kadar tolere edilecek? Türk ekonomisine verilen zararların, terörizmin açtığı yaraların hesabını kimler verecek?

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

TÜRKİYE VE TÜRK DÜŞMANLARI NE ZAMANA KADAR TOLERE EDİLECEK 

Geçenlerde Başsavcı Sotir Tsatsarov ve İç İşleri Bakanı Mladen Marinov, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (United Arab Emirates) bir takım super gizli görüşmeler gerçekleştirmiş ama Ortadoğu'nun en pahalı şehri olan Dubai seferinin nedenleri tezelden su yüzüne çıkıverdi.

Meğer, Amerikan ve Emiratların gizli istihbarat ve finans birimleri, bazı Bulgaristanlı siyasetçi ve iş adamlarına karşı yürüttükleri yolsuzluk soruşturma raporlarlarını, işte bu iki Bulgar yetkiliye sunmuşlar.

Bu soruşturma raporlarında yüzmilyonlarca dolar kara para aklama söz konusu. Ayrıca, bu paraların bir kısmı kaçakçılık ve terör örgütlerinle bağlantılı.

Amerikan Birleşik Devletleri'nin iki çok önemli resmi birimi olan; Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) ve Office of Terrorist Financing and Financial Crimes, acaba, Ortadoğu'nun merkezi konumundaki Dubai'de neden bazı Bulgaristanlı siyasetçilerden ve iş adamlarından ilgilenmekteler?

Dubai merkezli Andalus Al-Sharq General Trading LLC şirketi, bizim Bulgartabac'ın(BT) buradaki resmi temsilcisi oluyor. Terör örgütleri ile bağlantısı bilinen Salam Kader Farac'ın Bulgartabac ve DPS millevekili Delyan Peevski'nin ticari ilişkilerini ise herkes duymuştur. Hatta, Başsavcı Tsatsarov, uyarılmak için Ankara'ya davet edilmiştir. Şimdi de Dubai'de, onun kulakları çekilmiştir...

Sigara kaçakçılığı sayesinde, kara para aklama operasyonları devam etmekte. Sigara kaçakçılığından, PKK gibi bazı terör örgütleri beslenmeye devam ediliyor ve bütün bu yolsuzluklara şimdiye kadar kimse engel olmuyor.

Delyan Peevski gibi oligarklar ise resmi devlet koruması altında ve Türk partisi olarak bilinen DPS'den milletvekilliğini sürdürmekte, kendisine karşı herhangi bir soruşturma da açılmış değil. Mayıs ayında, kendisini Avrupa Parlamentosu'na seçilmiş bir milletvekili olarak görürsek, hiç şaşırmayalım.

Aynı Türk partisinden, acaba başka hangi milletvekilleri ve yöneticiler, bu tür kara para aklama ve kaçakçılık işlerine karışmış durumda?

Bunların Türkiye topraklarında ne gibi gizli yatırımları bulunmakta?

Bu yatırımlar, kimlerin üzerine yapılmıştır?

Neden DPS'nin Türkiye temsilcileri Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu gezileri ile mükafatlandırılmakta?

Aynı bu partiye, Türkiye'de yaşayan bazı çifte vatandaş göçmenler hala neden oy vermeye devam etmekte?

Kara para aklayıcılarına ve terör örgütlerine finans sağlamakla itham edilen çevrelere, siyasal destek sağlamak, vatana ihanetle eş değer sayılmaz mı?

Delyan Peevski gibi, Türkiye ve Türk düşmanları ne zamana kadar tolere edilecek?

Türk ekonomisine verilen zararların, terörizmin açtığı yaraların hesabını kimler verecek?

Mümin TOPÇU

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN