ŞEHİTLERİMİZ VE AİLELERİ SAYGIYLA ANILDI

Dernek Başkanı Prof. Dr. Ayşe Kayapınar, Şehit ailelerin acılarını paylaştıklarını, sorunlarını dinleyerek, onlara destek olmaya çalışacaklarını,''Yüce Türk devleti ve Türk milleti sizlerle gurur duyuyor, huzur ve güvenimizi vatan uğruna canını feda eden Şehitlerimize borçluyuz.' dedi.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

ŞEHİTLERİMİZ VE AİLELERİ SAYGIYLA ANILDI

İzmir'de bulunan Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Kayapınar öncülüğünde, Yönetim Kurulu üyeleri Selahattin Aziz Atasoy, Sabri Atasoy, Lütfü Şenkaya, Hüseyin Paşaoğlu, Eray Mutlu ve Sever Güven, İzmir’in çeşitli semtlerinde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret ettiler.

İlki, Gaziemir’de ikamet eden Şehit Piyade Onbaşı Giray Güneş’in Ailesi oldu. Oradan Görece Mezarlığındaki Şehitliğe geçildi ve Şehitlerimiz için dualar okundu.

Daha sonra, Menderes Gölcükler'de ikamet eden Şehit Jandarma Çavuş Mustafa Mutlu’nun Ailesine, Görece’de Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayraktar’ın Ailesine, Bornova Çamdibi semtinde Şehit Er Nedret Mutlu’nun Ailesine, Bulgaristan’da asimilasyon Şehidi, Mestanlı Bayramköylü Aliosman Ali’nin Ailesine ve Buca’da Şehit Asteğmen Güner Küleci’nin Ailesine ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Dernek Başkanı Prof. Dr. Ayşe Kayapınar, Şehit ailelerin acılarını paylaştıklarını, sorunlarını dinleyerek, onlara destek olmaya çalışacaklarını,‘’Yüce Türk devleti ve Türk milleti sizlerle gurur duyuyor, huzur ve güvenimizi vatan uğruna canını feda eden Şehitlerimize borçluyuz.” dedi.

Şehit Aileleri kendilerine destek olmak üzere gelen İzmir Bal-Göç Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Taner Türker,

İzmir

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN