Prof.Dr. Yüksel Özkan Cebelli kadınları ziyaret etti

  Millevekili aday adaylarından Pof.Dr. Yüksel Özkan'ın göçmen dernekleri ziyaretleri devam ediyor. Anneleri Günü vesilesi ile Cebel Derneği Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının düzenlemiş oldukları etkinliğe katılan Prof.Dr. Yüksel Özkan, tüm annelerin ellerini öperek ve karanfiller sunarak, Anneler Günlerini tebrik etti. Cebelli kadınların 'Başkan, sen camiamızın yıllardır beklediği yola çıktın. Bu, bizler için temsiliyet anlamında gurur verici,' şeklindeki samimi yaklaşımları ve destek açıklamaları beni çok mutlu etti,' dedi Prof.Dr. Yüksel Özkan.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

Prof.Dr. Yüksel Özkan Cebelli kadınları ziyaret etti

    Millevekili aday adaylarından Pof.Dr. Yüksel Özkan'ın göçmen dernekleri ziyaretleri devam ediyor. Anneleri Günü vesilesi ile Cebel Derneği Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının düzenlemiş oldukları etkinliğe katılan Prof.Dr. Yüksel Özkan, tüm annelerin ellerini öperek ve karanfiller sunarak, Anneler Günlerini tebrik etti. Cebelli kadınların; “Başkan, sen camiamızın yıllardır beklediği yola çıktın. Bu, bizler için temsiliyet anlamında gurur verici,” şeklindeki samimi yaklaşımları ve destek açıklamaları beni çok mutlu etti," dedi Prof.Dr. Yüksel Özkan.

    Dernek Başkanı Op. Dr. Gürçay Cem ise şunları belirtti; "Cebel Derneği Kadın Komisyonu'muz tarafından her yıl Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliğine bu yıl özellikle Gençlik Komisyonumuzun da katılmasını istedik. Bir örgütün gücü, ister siyasi parti , ister dernek veya herhangi bir oluşum olsun, o örgütün kadın kolları ve gençlik kollarının gücü kadardır. Bundan dolayı dernek olarak her zaman kadın kollarımıza özel önem verdik. Bu dönem amacımız aynı şekilde gençlik komisyonumuzu da güçlendirmektir, bu konuda gerekli adımları atmakla kalmadık, çok kısa sürede önemli mesafeler katettik."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN