Lütvi MestanBizleri yıldıramazlar,seçtiğimiz yol doğrudur ve anayasal hakkımızdır.

Bu akşam üzeri, saat 18 sularında, DOST Partisinin Web medya sitesi, bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından hacklendi. DOST Partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'ın adına, kaynağı belirsiz sahte bir deklarasyonda, partinin kapatıldığı belirtildi.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

 

*** FLAŞ HABER ***

Lütvi Mestan;Bizleri yıldıramazlar,seçtiğimiz yol doğrudur ve anayasal hakkımızdır.

Bu akşam üzeri, saat 18 sularında, DOST Partisinin Web medya sitesi, bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından hacklendi.

DOST Partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'ın adına, kaynağı belirsiz sahte bir deklarasyonda, partinin kapatıldığı belirtildi.

Bu durumu öğrenir öğrenmez, hemen Sn. Lütvi Mestan ile kısa bir telefon görüşmemiz oldu.

- Sayın Başkan, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum! Partinizin Web sitesi artık normal yayın akışına geçti mi?

- Sayın M.Topçu, ilginiz için teşekkür ediyorum, hiç beklenmedik bir teknik saldırı ile karşı karşıya kaldık ve birkaç saat için sitemizi tamamen kapatmak zorunda kaldık, çünkü yabancı şahısların sitemize dışarıdan müdahalesi söz konusuydu.

- Sizce, bir nevi bu sanal terörizm saldırısının veya provokasyon girişiminin, şimdilik meçhul kalan failleri kimlerdir?

- Şu an bunu kimlerin yaptığını bilemem ama bu provokatif eylemin arkasında hangi çevrelerin durduğunu tahmin edebiliyorum. Daha yarınki gün bizler, bu sahte deklarasyonu sitemizde yayımlayan faillerin bulunması için, ülkemizin Baş Savcısına ve İç İşleri Bakanına suç duyurusunda bulunacağız.

- Düşmanca bir sanal saldırıya maruz bırakıldığınız apaçık ortada, acaba bunun dünkü gün partinizin Filibe'de aldığı önemli kararlarla bir bağlantısı olabilir mi?

- Belli ki, bazı çevreler bundan çok rahatsız olmuşlar ve hemen provokatif saldırıya geçtiler ama bizleri asla yıldıramazlar, çünkü seçtiğimiz yol doğrudur ve anayasal hakkımızdır.

Bizlerin, ülkemizin birer sadık vatandaşı olarak tek gayesi var, bu da tamamen demokratik yollardan hak ettiğimiz azınlık statümüze kavuşmaktır.

- Web sitenize karşı uygulanan, bu çirkin saldırıyı kamuoyununa duyurma niyetiniz bulunuyor mu?

- Evet, yarın bir basın açıklamamız olacak.

- Teşekkürler, Sn. Lütvi Mestan!

Görüşmeyi gerçekleştiren; Mümin TOPÇU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN