HER ŞEY MÜKEMMEL OLACAK!

Son bir haftadır, Kırcaali'den sonra baba toprağı Deliorman, Aytos ve Burgas bölgelerinde yaşayan kardeşlerimizle istişare ve fikir alışverişinde bulunduk. Topluluğumuzun bulunduğu durum ile ilgili onların fikirlerini ve önerilerini aldım.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

HER ŞEY MÜKEMMEL OLACAK!

Son bir haftadır, Kırcaali’den sonra baba toprağı Deliorman, Aytos ve Burgas bölgelerinde yaşayan kardeşlerimizle istişare ve fikir alışverişinde bulunduk. Topluluğumuzun bulunduğu durum ile ilgili onların fikirlerini ve önerilerini aldım.

Her zaman söylemişimdir: Camiamızın arasında dolaşmayı, onların fikirlerini dinlemeyi, bir konuda bilgi sahibi olmak istiyorsam, doğrudan insanımıza müracaat ettiğimi, bütün gerçekleri ilk elden öğrenmeyi tercih ettiğimi.

Bu bağlamda Dinimizi, Dilimizi, Soydaşımızın çıkarlarını koruma iddiası ile ortaya çıkan DOST partisinde yaşanan sıkıntılar konusunda insanımızı dinlemek için bu bölgelerde birçok görüşme gerçekleştik.

Parti temsilcileri ve bazı kanaat önderleri ve partiye en çok destek veren kişilerle görüşüp, yaşanan sıkıntıları konuştuk.

Daha önce yaptığımız tespitler ve bilmesi gereken ilgili kişilere ilettiğimiz bilgileri bir defa daha teyit etmiş olduk.

Kimlerin satılmış olduklarını, bunların kimlere hizmet ettiklerini, nasıl yardımları hortumadıklarını, niyetleri ne olduğunu, bunların ayakçılığını yapan beslemelerini ve yaptıklarını daha önce bilmesi gereken kişilere en ayrıntılı şekilde anlatılmıştı.

Şimdi de bu ilgili yerlere fazlası da anlatılacaktır.

Son zamanlarda partinin içindeki bu satılmışlar eski parti ile birleşmeden bahsediyor.

Bunların amacının artık DOST’u tamamen bitirmek olduğunu dağdaki çoban da anladı.

Yemezler!

Daha önce yazdık:

Böyle bir birleşme mümkün değildir!

Bunlar şunu anlamamış ki, DOST’a verilen 100 000 oy partinin başındaki kişilerden dolayı değil, dava uğruna verilmiştir.

Bu satılmışların akıla hayale sığımayan sabotajlarına rağmen, yapılan her türlü engellemelere rağmen, inssanımız bu oyları herhangi bir kişi için vermedi .

Bu partiye herhangi bir kişinin peşinde gelmedi.

Bundan dolayı birileri birleşme kararı alacak diye, bu insanlar eski partiye dönüş yapmayacaklarını anlayamamış bu “sivri zekalılar.”

Daha önce birçok defa bunların gizli niyetlerini yazdık ve şimdi de gittiğimiz yerlerde bir defa daha teker teker bunların asıl niyetlerini anlattık.

Ancak gittiğimiz her yerden aynı tepkiyi aldık:

Birleşme kararı alınsa bile, eski partiye oy verecek yok.

Birleşme olursa genelde GERB’e oy vereceklerini söylemekle beraber bazıları da ATAKA’ya veririz ama eski partiye oy vermeyiz diyecek kadar ötesini söylüyor...

Eski parti 200 000 bin oy kaybetti. Bunlardan 100 000 DOST’a geldi ki, DOST’un içinde eski parti için çalışan ve bilinen satılmışlar olmasaydı rahatça bu sayı çok daha büyük olacaktı.

Bu kayıp 200 000 oy artık geri gelmez!

Hele DOST’a gelen 100 000 oydan, 3-5 menfaat karşılığı oyunu satanın dışında, geri oy hiç gitmez. Bu birleştirme ayaklarına giren yarım akıllılar bunu idrak edememiş. Nasıl etsin ki? Bunlar hiç bir zaman halkın arasına girip onların fikrini, düşüncelerini sormamış ki* Adamlar verilen yardımları hortumlamakla, insanımızı sadece kendi amelleri için dolgu malzemesi olarak görmekle meşgul olmuşlar...

Evet, birleşme herkesin istediğidir ki ileride mutlaka olacaktır.

Ama daha önce de yazdığımız gibi:

Bu yukarıdan değil, tabandan olacak ve bundan önemlisi de, insanlarımızın bizzat kendilerinin belirlediği kişilerin önderliğinde olacaktır.

Yıllarca, neredeyse 30 yıldır, camiamızı kontrol altında tuttu birileri ama artık bu kontrol konusunda bunu yapanların hoşuna gitmeyecek haberimiz olacağını söylemiştik bir önceki yazımızda.

Zamanı gelince daha ayrıntılı paylaşacağız.

Buradaki en üst düzeyde karar vericiler de ( dördüncü beşinci sınıf görevlilerden bahsetmiyoruz) artık Soydaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak daha somut hamleler yapacaklar ki, zaten tek tek bu hamleler gelmeye başladı. Ama artık oralarda dürüst, güvenilir muhataplarla bu işleri devam ettirmek istiyorlar.

Bu son iş seyehatimiz esnasında amaclarımızdan biri de her bölgede güvenilir ve dürüst kişilerin tespitlerini yapmaktı.

Kimse merak etmesin;

Bu parti satılmış, menfaat peşinde koşan kişilerden temizlenerek daha güçlü şekilde yoluna devam edecektir.

Bir DAVA partisi olarak kurulan DOST, kimsenin ipoteği altında değildir. Bu parti kimsenin babasının malı değildir. Bu parti oraya oy veren 100 000 kişinin partisidir.

Bu parti gecesini günüzüne katarak, cebinden para harcayarak, çoluğuna çocuğuna ayırdıkları paralardan harcayarak, ailesine ayıracakları zamandan feragat ederek çalışanların partisidir.

Bundan dolayı bu parti bir dava partisidir.

Ve bu partinin son derece başarılı olacağını hep söyledik ama son bir haftada görüştüğüm onlarca kalbi temiz ve kararlılığı büyük, gerçek ve dürüst insanların gözlerindeki inancı görünce bundan daha da emin oldum.

Ve camiamızda bunlardan binlercesi olduğunu çok iyi biliyorum.

Ve bir defa daha bu camianın bir mensubu olduğumdan onur duydum.

Son bir haftadır görüştüğüm insanlar gibileri vaolduğunca bu camiaya hiç bir şey olmaz.

Dürüst, şeffaf, içi dışı bir olan bu kadar çok sayıda insanımızın olduğunu görmek, geleceğe çok daha emin bakmamı sağlamıştır.

Zaten başından beri bizden bir şey olmaz diyenlere, bu tür insanların var olduğunu bildiğim için hep itiraz etmişimdir.

Bilmesi gerekenlere daha önce anlattıklarımız ile son görüşmelerde edindiğimiz izlenimler örtüşmektedir. Önümüzdeki günlerde bir sonraki görüşmelerimizde son izlenimler de aynen aktarılacaktır.

Artık bu çilekeş, her türlü zorluklar içinde varlığımızı sürdürme gayertinde bulunan, gerçek kimiğini korumak için onurundan ve kimliğinden ödün vermeden mücadele eden insanımız hak ettiği itibarı ve saygınlığı göreceği günler yakındır.

Genel Başkan mı? Kendi kaderini kendi çizecek!

Bir tarafta bu camianın fedakarca çalışan gerçek kahraman ve dostları.

Diğer uçta ise Türklerin tarihinde hain olarak damgalanacak, satılmış, kendi menfaatinden başka hiç bir şey düşünmeyen, parti içine sabotaj ve provokasyon için sızdırılan kişiler, görevliler ve onların beslemeleri.

Başkan, safını kendisi tayin edecektir! Bu camianın efsaneleri arasında mı yer alacak, yoksa unutulup gidecek mi?

Biz her zaman ne diyoruz?

Her şey mükemmel olacak!

Gürçay CEM,

Razgrad

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN