DOST ACI SÖYLER, ACI SÖYLEYEN ZORDA BELLİ OLUR - 2.

Önce geçen hafta ne dediğimizi kısaca hatırlatalım: 'Bunların ayak işlerini yapan ve avantaları paylaştıkları kişiler kimler mi? Bunları savunmaya kalkışanlara ve bu yazdıklarımızdan dolayı bize çamur atmaya kalkışanlara iyi bakın. Baktığınız yerde bunları göreceksiniz. Avantaya alışık olanları göreceksiniz. Keyiflerinin bozulmasını ve aynı düzenin devam etmesini isteyenleri göreceksiniz. İnsanımızın sırtından yıllarca menfaat sağlayanları göreceksiniz...'

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

DOST ACI SÖYLER, ACI SÖYLEYEN ZORDA BELLİ OLUR - 2.

 

AVANTA YİYENLER DÖKÜLMEYE BAŞLADI

Geçen hafta arkadaşlar gülerek: “Aynen dediğin gibi oldu!” dediler. “Hayırdır!” diye sorunca, “Dediğin gibi beslemeler teker teker kendini ele vermeye başladı.” diyerek, bana Gökkuşağı derneği üyesi kılıklı bir elemanın yazısını gösterdiler.

Önce geçen hafta ne dediğimizi kısaca hatırlatalım: "Bunların ayak işlerini yapan ve avantaları paylaştıkları kişiler kimler mi? Bunları savunmaya kalkışanlara ve bu yazdıklarımızdan dolayı bize çamur atmaya kalkışanlara iyi bakın. Baktığınız yerde bunları göreceksiniz. Avantaya alışık olanları göreceksiniz. Keyiflerinin bozulmasını ve aynı düzenin devam etmesini isteyenleri göreceksiniz. İnsanımızın sırtından yıllarca menfaat sağlayanları göreceksiniz..."

Bu Gökkuşağı derneği üyesi kılıklı eleman yazısında aklınca birşeyler anlatmaya çalışmış. Tahmin ettiğimiz gibi bunların foyaları ortaya çıkarılınca bunlar ciyaklama yolunu seçti. Aslında bunların akıllı olanları ses çıkarmaz demiştik.

Çünkü bulaştıkları pisliklerin içinde kıpraştıkça bu pisliklerin içinde daha da batacaklarını bilirler. Ama bir de bunlardan geri zekalı olanlar var ki, kendilerini savunmaya ve laf atmaya kalkışacaklar ki, bunu yaparak aslında bulaştıkları pisliklerin daha fazla ortaya döküleceğini söylemiştik ki, aynen de öyle olduğnu gördük. Ama bunların geri zekalılığı konusuna şaşırmamak lazım. Ayak takımından bir kişiye, uşaklık yapan kişi ancak böyle biri olur. Ya arkadaş, kendine saygısı olan, onur ve haysiyet sahibi bir kişi bunun uşaklığını yapar mı?

 

GERÇEKLERİN ENİNDE SONUNDA ORTAYA ÇIKMAK GİBİ “KÖTÜ” BİR HUYU VARDIR

Neden K. Dal’ın partisini bu kadar eleştriyorsun diye soruyor bazı tanıdıklar. Bu partinin kimler tarafından ve hangi sebeplerle kurdurulduğunu bildiğimiz için . Kimlere hizmet ettiğini çok iyi bildiğimiz için. Belli amaçlara hizmet etmek için kurulmuş bir oluşumdur. Bu parti ( Aslında parti denmesi için bin şahit gerek...) bir “proje” partisidir. Neyse ki insanımız bunların niyetini anlayıp oradan kopmuştur.

Şu anda sadece lider kadrosu ve bir kaç besleme dışında bunlara destek veren yok. Ama buna rağmen gizli hedefleri DOST’un kontrolünü ele geçirmektir. Bunların gizli hedefleri konusunda yazı yazmıştık. Bu konuda fazlasını köşe yazımızda okuyabilirsiniz. Buradan sadece şunu söyeleyelim ki, bunlara buradan bazı görevlilerin de desteği var. Ancak bunlara tavsiyemiz, bu tür niyetlerden uzak durmalarıdır. Zira artık bilmesi gerekenler de her şeyi en ayrıntılı şekilde biliyor. Biz şimdiden uyaralım da, sonra kimse demedi demesin...

 

BİRİLERİ HOPLAYIP ZIPLAYACAĞINA, MAL VARLIĞINI VE GELİR KAYNAKLARINI AÇIKLASIN

 

Siyasetçi dürüst olmalı her şeyden önce. İnandırıcı olmalı ki peşinden kitleleri sürüklesin. Bunun için de açık ve şeffaf olmalı. Gizli gündemleri olmamalı. Yeni kurulan DOST partisi, yıllarca bu beklentiler içinde olan insanımıza umut oldu.

Ancak partinin daha kuruluş aşamasındayken bazı konulara çok dikkat etmesi gerektiğini yazılarımızı takip edenler çok iyi hatırlayacaklardır. Yeni parti daha ilk kurulduğunda orada görev yapan birilerinin çevirdiği dolapları çok önceden öğrendiğimizden, bu kişiler hakkında ilgili yerlere defalarca uyarılarda bulunduk ve özellikle bunlardan birinin yaptıklarına göz yumulmaya devam edildikçe bunun partiye çok büyük zarar verecektir diye de uyarmıştık. Nitekim partinin barajın altında kalmasının en büyük sebebi bunun yaptıkları olmuştur. Şimdi bakıyoruz da yaptığımız eleştiriler karşısında birileri hoplayıp zıplıyor. Sen bırak bu ayakları da, saygın her siyasetçinin yaptığı gibi, kendinin ve ailenin mal varlığını, gelir kaynakların ile birlikte açıkla insanımıza...

 

DOSTUN ÖNEMLİ VE ACI KAYBI

Elim bir hastalık sonucu DOST partisinin Kırcaali kadın kolları başkanı hayatını kaybetmiştir. Bu kayıp sadece DOST’un değil, bütün topluluğumuzun kaybıdır.

Selime Süleyman, yaptığı çalışmalarla herkese örnek olmuş bir kişidir. Hastalığının ilerlemesine rağmen, son ana kadar oradaki insanımızın çıkarlarını gözeten çalışmalarını sürdürmüştür. Bu davranışları ile tam bir dava insanı olduğunu fazlasıyla göstermiştir. Her zaman dediğimiz gibi ; Davalar dava insanları ile kazanılır...

Camiamızda bu tür insanların olması gurur vericidir. Ve inancımız o dur ki, artık bu insanlar birbirini bulacak ve kişisel menfaatlerini ön planda tutmadan, camiamızın çıkarlarını gözeterek hizmet edeceklerdir.

Her ölüm yeni bir başlangıçtır denir. Temennimiz bu üzücü olayın camiamız adına yeni bir başlangıca vesile olmasıdır. Mekanı cennet olsun!

Gürçay CEM

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN