DOST'A BİR ŞEY OLMAZ, ASIL DPS DÜŞÜNSÜN!

DPS'nin, bu seçim yılında en çok korktuğu konu da DOST ile GERB'in işbirliği, çünkü böyle bir durumda tükeneceklerinin çok net farkındalar. Bundan dolayı böyle bir işbirliğini engellemek için her türlü yöntemi denemekten ve algı oyunlarından kaçınmayacaklardır. Özellikle yerel seçimlerde soydaşımızın güçlü oldukları bölgelerde GERB ile gidilecek işbirliği konusunda 'Türklerle değil, Bulgar partileri ile işbirliğine gidiliyor!' algısını oluşturma gayreti içine girecekler.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

DOST'A BİR ŞEY OLMAZ,ASIL DPS DÜŞÜNSÜN!

Herkes yeni kurulan DOST partisinin geleceğini tartışıyor, ancak asıl tartışılması gereken parti eski parti ve onun onursal başkanıdır, çünkü yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan onlardır.

DOST'a bir şey olmaz! Neden mi?

Birçok defa yazdık, bir defa daha tekrar edelim:

Çok basit, çünkü DOST sıradan bir parti değildir.

DOST, partiden çok öte bir şeydir.

DOST, bir harekettir.

DOST, bir semboldür.

Parti yönetimi ve teşkilatı dağılsa bile, ki dağılması için bir sebep yok, DOST, bir hareket olarak yoluna devam eder. Çünkü her şeyden öte DOST bir uyanış ve bir başkaldırıdır. Bundan dolayı DOST'u yok edebilecek bir güç yoktur.

DPS'nin en korktuğu konu nedir?

Bulgaristan'da bu yıl iki seçim var. İlk baharda Avrupa Parlamentosu ve son baharda yerel seçimler.

DPS, gün geçtikçe erimeye, buna paralel olarak bu partinin onursal başkanı da hizmet ettiği kişiler nezdinde giderek itibarını kaybetmeye devam ediyor.

Burada en büyük darbeyi indiren de DOST oldu.

Önce DOST çok ciddiye alınmadı, ancak içeriden her türlü hainlerin ve dışarıdaki düşmanların bütün gayretine ve her türlü sıkıntılara rağmen, DOST, dimdik ayakta kalmaya devam edince, eski parti açısından sıkıntılar ciddi şekilde arttı.

Bundan dolayı son koz olarak, bazı kişiler devreye sokulmak zorunda kalındı. Ama bunlar şunu anlamıyor ki, burada asıl mesele kendileri. Oradan kopan kitle ne olursa olsun artık bu çatının altına dönmeyecek.

DPS'nin, bu seçim yılında en çok korktuğu konu da DOST ile GERB'in işbirliği, çünkü böyle bir durumda tükeneceklerinin çok net farkındalar. Bundan dolayı böyle bir işbirliğini engellemek için her türlü yöntemi denemekten ve algı oyunlarından kaçınmayacaklardır. Özellikle yerel seçimlerde soydaşımızın güçlü oldukları bölgelerde GERB ile gidilecek işbirliği konusunda; "Türklerle değil, Bulgar partileri ile işbirliğine gidiliyor!" algısını oluşturma gayreti içine girecekler.

Yemezler! Burada önemli olan, Türk ismi taşımaktan öte soydaşımıza yapılan hizmettir. Onlara gösterilen saygıdır.

Yıllarca bizim varlığımızı oradan yok etmek için her türlü gayreti gösterenlerin, şimdi birden Türkçülük oynamak gelmiş akıllarına.

DOST, aynen de GERB ve sağ görüşlü bazı partilerle işbirliği yapmalıdır. Burada kesinlikle çekinilecek bir durum yok.

DPS'ye yakın medya grupları şu algıyı da oluşturmaya çalışacaklardır: GERB de aynı, DPS de aynı.

İkisi de bazı konularda aynı yolda yürümekte, bundan dolayı GERB ile işbirliği yapmak, DPS ile aynı gibi algı oluşturmaya çalışılacak. Amaç GERB ile işbirliğini engellemek.

Bunlar boş uğraşlardır. Buradan defalarca yazdık, bir defa daha tekrar edelim:

Bu onursal başkandan çok daha zeki insanlar var bu memlekette...

Gürçay CEM

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN