8 MART KUTLAMASINDA KAHRAMANLARIMIZA SAYGI

Cebelli kadınların çoğunluk sağladığı kutlamada bir ilk de gerçekleşmiş oldu. Bu yılki programın onur konukları arasında, Bulgaristan'daki eski despotik komünist rejim esnasında, oradaki Türklerin başkaldırı ve isyanlarında öncülük eden bazı şehitlerimizin, gazilerimizin ve siyasi mahkumlarımızın eş ve yakınları onur konukları olarak bulunuyordu.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

 

8 MART KUTLAMASINDA KAHRAMANLARIMIZA SAYGI

Ülkemizin çeşitli bölgelerindeki göçmen derneklerimiz, bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladılar.

Bal-Göç Kadın Kolları Komisyonunun, Cebel Derneği Kadın Kollarının desteği  ile  düzenledikleri etkinlik, Kültürpark Altın Ceylan'da son yılların en büyük  katılımı ile coşku içinde gerçekleşti.

Cebelli kadınların çoğunluk sağladığı kutlamada bir ilk de gerçekleşmiş oldu. Bu yılki programın onur konukları arasında, Bulgaristan'daki eski despotik komünist rejim esnasında, oradaki Türklerin başkaldırı ve isyanlarında öncülük eden bazı şehitlerimizin, gazilerimizin ve siyasi mahkumlarımızın eş ve yakınları onur konukları olarak bulunuyordu.

Kahraman Gazimiz Sebahin Ahmetoğlu'nun eşi ve sevilen eski TRT spikerlerimizden Gülşen Ahmetoğlu'nun çok anlamlı konuşması ise bu etkinliğe damgasını vurmuş oldu. Sn. G. Ahmetoğlu'nun sunduğu demeci ayrıca paylaşacağız.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN