Докога ще ме правите на идиот?

Днес нямах време да чета български сайтове. Та питам - Цацаров повдигна ли най-после обвинения на Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Ангел Джамбазки? Поиска ли свалянето на имунитета им?

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

Докога ще ме правите на идиот?

Днес нямах време да чета български сайтове. Та питам - Цацаров повдигна ли най-после обвинения на Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Ангел Джамбазки?

Поиска ли свалянето на имунитета им?

Пред очите на цяла България, а също чрез информационния обмен пред целия свят тези тримата извършиха престъпления, които се наказват с до осем години затвор. Но съм сигурен, че поне е имало десетки статии по тази тема в независимите медии като "Дневник" и "Медиапул". Да не говорим за БНТ и БНР.

Докога ще ме правите на идиот?

Ами обожествованият председател на Върховния касационен съд г-н Лозан Панов, боецът за правда, внесе ли за разискване на пленума на съда искането на ДОСТ за касиране на изборите в Конституционния съд??

Ами обожествованият председател на Върховния касационен съд г-н Лозан Панов, боецът за правда, внесе ли за разискване на пленума на съда искането на ДОСТ за касиране на изборите в Конституционния съд?

Константин Мишев

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN