Обръщение на Председателя на ПП ДОСТ г-н Лютви Местан

На 8ми декември 2018г. сайтът ни бе пробит и замърсен с провокативни и откровено заплашителни материали. Преди това в продължение на месеци той е обект на злобни коментари, които се продуцират от добре организиран център. Вътрешна проверка на администраторите показва, че огромен процент от враждебните коментари, макар да са скрити зад различни фалшиви имена, водят до общо 3 IP адреса. Атаката се разгръща и във Фейсбук пространството. Регистрирани са около 10 фалшиви профила на името на партията ни , разбира се със снимката на Председателя.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

Обръщение на Председателя на ПП ДОСТ

г-н Лютви Местан

София

Уважаеми членове и симпатизанти на ДОСТ,

Скъпи приятели,

Още с учредяването си ДОСТ е обект на медийно затъмнение. С изключение на няколко медии останалите преднамерено не отразяват нашата политическа дейност или правят това избирателно с негативни новини . Дори толкова значимо събитие като учредяването на национална младежка структура( ДОСТ”МЛАДЕЖИ”) се отрази само от няколко медии. Обяснението е просто. ДОСТ плаши “системните” партии със своя нов алтернативен и смел политически профил. Всеки глас за ДОСТ разяжда и отслабва политическата тежест и основа, на които са изградени корупционните им схеми .Те са наясно, че със загубата на политическата си власт ще загубят и корупционните механизми за трупане на мръсни пари. От друга страна ДОСТ се явява първата истинска заплаха за удобното ДПС, чрез което през целия преход се осъществяваше тотален контрол върху етническите, религиозните и културните малцинства в България, за да им се попречи да се сдобият с пълния обем човешки права, гарантирани от международните договори. Освен това външните и вътрешни покровители на ДПС си дават ясна сметка, че успехът на ДОСТ е заплаха за политическия монопол на ДПС, чрез което те упражняваха постоянен натиск, а в определени периоди и тотален контрол върху процесите за истинско демократизиране на страната и европейското й развитие извън сянката и клещите на Кремъл.

Ето защо нацинал- социалистическата пропаганда още от учредяването ни разгърна стратегия за изграждане на образа на злото в лицето на ДОСТ. Председателят бе обявен за нацинален предател, а партията за “ протурска”. В България това се прави лесно, защото огромна част от медиите са под партиен контрол. Неслучайно страната ни е на едно от последните места не в Европа, а в света по критерий медийна свобода. ДОСТ няма и не може да си позволи своя медия. Партийният ни сайт по същество е единствената ни медия. Страхът от ДОСТ е толкова силен, че напоследък, особено след успеха на младежката конференция, и сайтът ни е обект на хакерски атаки. На 8ми декември 2018г. сайтът ни бе пробит и замърсен с провокативни и откровено заплашителни материали. Преди това в продължение на месеци той е обект на злобни коментари, които се продуцират от добре организиран център. Вътрешна проверка на администраторите показва, че огромен процент от враждебните коментари, макар да са скрити зад различни фалшиви имена, водят до общо 3 IP адреса. Атаката се разгръща и във Фейсбук пространството. Регистрирани са около 10 фалшиви профила на името на партията ни , разбира се със снимката на Председателя. За илюстрация публикуваме само един от фалшивите профили.

Както е видно от снимката уж профилът е на ДОСТ, но интернет адресът и телефонът са на ДПС. Подло и гнусно.


Скъпи приятели,

Призивът ми към вас е да не се поддавате на провокациите. Единствено от официалния ни сайт и официалната ни фейсбук страница ще получавате достоверна информация. За всички незаконни хакерски атаки и фалшиви профили ще информираме компетентните власти в България и Централния офис на Фейсбук. Младежката коференция показа, че не просто сме живи, а ставаме по- силни. ДОСТ не може да бъде спрян с незаконни действия и клевети. Те само свидетелстват за правотата на каузата ни!

Лютви Местан

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN