SEÇİM YASASI PANİK YARATTI

DPS ve Ahmed Doğan, Lütvi Mestan'ın bugünkü açıklamalarından dolayı büyük bir panik ve korku içine düştüler, çünkü bütün devlet mekanizması DOST partisinin Parlamentoya girmemesi için devreye sokulmuştu.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

 SEÇİM YASASI PANİK YARATTI

 

Bugün, DOST BİRLİĞİ'nin basın açıklamasının akabinde hemen DPS yönetimi, Türkiye'deki referandum için bir deklarasyonla çıktı.

Gündemi belirleyen bu gelişmelerden sonra, Misyon Gazetesi'nin Sofya temsilcisi Bora Tamer, New York'ta yaşayan, "Hür Avrupa" radyosunun eski yorumcusu ve deneyimli gazeteci Konstantin Mişev ile bir telefon konuşması gerçekleştirdi.

" DPS ve Ahmed Doğan, Lütvi Mestan'ın bugünkü açıklamalarından dolayı büyük bir panik ve korku içine düştüler, çünkü bütün devlet mekanizması DOST partisinin Parlamentoya girmemesi için devreye sokulmuştu.

Sayın Lütvi Mestan, medyanın önünde açıkça, hükümetin Anayasaya aykırı olan yeni seçim yasası teklifinin iptal gerekçesini gösterdi.

Yüksek mahkemenin kararı vaktinde uygulanmadı. Saatler sonra, başka açıklamalar da geldi.

İlk önce,  Adalet Bakanlığı'ndaki görevine son verilen Lübomir Talev, bu diskriminasyon yasa teklifinin bizzat Cumhurbaşkanı Radev tarafından sipariş edildiğini belirtti.

Daha sonra, Ahmed Doğan'ın çevresi ne biçim hareket etti?

Bütün uluslararası antlaşmaları çiğnedikleri için, üzerlerine yoğunlaşan dikkati ve baskıyı dağıtmak için, Türkiye'deki Referandum için sert bir deklarasyona imza atarak, bir daha dünya çapında rezil oldular."

Bora Tamer,

Sofiya

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN