HASAN'IN 'DOM DOM' KURŞUNLU LAF EBELİĞİ

Demek, Hasan Aziz'e göre, DPS karşıtları ve Bulgaristan'ın gerçek vatanseverleri, butafor siyasi güçler oluyor? Hatta, kendisine göre, ülke bazında bunlar yok edilmişler. Herhalde, uzay mekiğinin sahibi bunları kosmosa uçurmuş. İlahi güç ya..

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

HASAN'IN "DOM DOM" KURŞUNLU LAF EBELİĞİ

 

Ne demiş, Kırcaali Belediye Başkanı?

"Bizim için bu seçimler, ülkemizdeki siyasi sistemin temizlenmesine ve Bulgaristan'ın butofor partilerden kurtuluşuna vesile olmuştur. Bu partiler bizim milli çıkarlarımızla ve seçmenimizin beklentileriyle uyum sağlamamakta..."

Bizim terazide tartmadan önce, dengesiz, aldatıcı ve anlamsız buldum bu sözleri.

Bir kere, Bulgaristan'daki politik sistem asla temizlenmemiştir. Mevcut, eski düzenin suni bir şekilde yaratılmış olan siyasi partileri, hala dimdik ayakta ve ülkemizi, geri dönüşümü olmayan çok tehlikeli bir uçuruma sürüklemekte.

Bunun baş sorumlusu da, Hasan Aziz'in yöneticisi olduğu DPS partisidir.

Asıl DPS, BSP, GERB ve bir düzine başka sahte vatansever kisveli partilerden bu ülke tamamen temizlenirse, işte o zaman gerçek demokrasinin önü açılabilir.

Hasan Aziz, büyük bir yanılgıya düşmüş, ya da ufukta herhangi başka siyasi güçlerin belirlemesini hazmedemiyor veya korkuyor.

Acaba, kendisinin hiç düşündüğü oldu mu?

Bir Mehmet Hoca, Kasım Dal, Korman İsmail, Lütvi Mestan, Hüseyin Hafız, Aydoğan Ali, Nurten Remzi veya Bahri Ömer gibiler, neden DOST BİRLİĞİ'nde toplandılar?

Yoksa, Bahri Ömer veya Kasım Dal, Hasan Aziz'i belediye başkanı yapmadı mı?

Yoksa, kendiliğinden mi başkan oldu? Ya da perde arkasındaki sihirbazların kırmızı şapkasından mı çıkıverdi bu kukla?

Demek, Hasan Aziz'e göre, DPS karşıtları ve Bulgaristan'ın gerçek vatanseverleri, butafor siyasi güçler oluyor? Hatta, kendisine göre, ülke bazında bunlar yok edilmişler. Herhalde, uzay mekiğinin sahibi bunları kosmosa uçurmuş. İlahi güç ya...

Ben olsam, bu Hasan Aziz'i yalan ve iftiralarından dolayı, hemen mahkemeye verirdim ve çok yüklü bir tazminat kazanırdım ama isim vermekten çekiniyor ve korkuyor.

Aynı zamanda, koskoca agalarını, siyasi sahnede birer butofor element olarak görmekte.

Cesarete bak sen! Sanki bu iş bizim yaşlı köylü teyzeleri ve amcaları tehdit etmeye, korkutmaya benziyor...

Yani, kendisini ebediyen iktidar olarak tayin ediyor, diğerlerinin varoluşu ise, ona göre, geçici, hatta "dom dom" kurşunu laf ebeliği ile hasım gördüklerini birer birer yok edebiliyor...

Bizim bildiğimiz ise, NDK'da, başka bir sahtekar guru poposunun üzerine çakılarak, cümle aleme rezil olmuştu...

Butoforyadan söz açılmışken, güreşte rakibini yenmek için yapılan türlü biçimlerdeki, şaşırtıcı hareket de aynı anlamı taşır.

Sen, hafif sıkletsin, be Hasan!

 

Mümin TOPÇU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN