NAİM'İN BİR DİŞİ ALINDI, BACAĞI KESİLDİ…

 Bilindiği gibi, geçenlerde rahmetli Naim Süleymanoğlu'nun mezarı, DNA testi için açıldı. Merhumun bir dişi alındı, bir bacağı kesildi… Bütün bunlar, Japonyalı Sekai Mori'nin açtığı babalık davası için gerçekleştirildi. Japonyalı ve Türkiyeli iki genç avukat (fotograftakiler), mezarın açılmasını yakından takip ettiler.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

NAİM’İN BİR DİŞİ ALINDI, BACAĞI KESİLDİ…
   Bilindiği gibi, geçenlerde rahmetli Naim Süleymanoğlu’nun mezarı, DNA testi için açıldı. Merhumun bir dişi alındı, bir bacağı kesildi… Bütün bunlar, Japonyalı Sekai Mori’nin açtığı babalık davası için gerçekleştirildi. Japonyalı ve Türkiyeli iki genç avukat (fotograftakiler), mezarın açılmasını yakından takip ettiler.

Yazarımız Bülent Türker’den aldığımız bilgiler ışığında;"Naim’in diğer iki kızı – Sezin ve Esin, nüfusuna alınmış ama vaktinde Sekai için bu işlem  nedense yapılmamış. Sağlığında DNA verdiğini söylüyorlar. Tamamıyla komplo. Bu arada Tereke davası (Mal varlığı listesi ve tedbir konulması) açıldı. Sekai Mori’nin tuttuğu bir Japon ve bir Türk kadın avukatın, mahkemeye sundukları listede Naim'in 100 milyon dolarlık malı görünüyor. Aynı avukatlar Naim’in mezarı açılırken de oradaydı. Ama mahkemeye sundukları delillerin, gerçeklerle yakından ve uzaktan bağlantısı bulunmuyor. Karışık bir hukuksal durum ile karşı karşıyayız. Ankara'da bir işyeri, Antalya'da, İstanbul'da birer dairesi, Manisa'da hediye edilmiş arsası varmış. Sezin ve Esin’in, annelerinin üzerine hiçbir gayrimenkul yok. Hatta, kızların babasından aldıkları yetim maaşı bile kesilmiş durumda..."

Aysel MERT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN