KRALDAN ÇOK KRALCI - PETIR BOYACİEV

Dedem, 'Oğlum, her kim ki bir kişiyi, davayı veya herhangi bir şeyi herkesten çok savunuyorsa, kesinlikle ona güvenme! Bil ki, bunu yapanlar gerçek niyetlerini gizlemek için bu şekilde davranıyor' derdi.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

KRALDAN ÇOK KRALCI - PETIR BOYACİEV

Dedem, “Oğlum, her kim ki bir kişiyi, davayı veya herhangi bir şeyi herkesten çok savunuyorsa, kesinlikle ona güvenme! Bil ki, bunu yapanlar gerçek niyetlerini gizlemek için bu şekilde davranıyor” derdi.

Dinimize, Dilimize ve Soydaşımıza, kısacası Davamıza sahip çıkmak iddiasıyla kurulan DOST Partisi, daha kuruluş aşamasında insanlarımızdan yoğun ilgi görmesine rağmen, zaman içinde, haklı davamızdan çok, kendi şahsi menfaatini düşünen satılmış kişiler sayesinde, bu ilgi hayal kırıklığına dönüştü.

Ama konumuz bu değil.

Partinin kuruluş aşamasında ortaya çıkan heyecana katılanların arasında her kesimden kişilerin yanında sadece Türkler değil, eski komünist rejim muhalifi ve bugün bu rejimin uzantılarını temsil edenlere karşı mücadele eden bazı siyasi mahküm ve mülteci Bulgarlar da katıldı.

Bunların arasında hemen birisi göze çarptı. Uzun yıllardır Fransa'da yaşayan Bulgar Petır Boyaciev. Herkesten çok sesini yükselten, herkesten çok Nuri Adalı gibi kahramanlarımızı dile getiren, posterlerini sallayan, adeta bizlerden bile çok Türk ve Müslüman kesilen biri. Bu davranışları ile bir çok kişinin takdirini kazanmayı başardı.

Ama bu gerçek bir sevgi miydi, yoksa işin arkasında başka bir iş mi vardı?

Aslında biz bu davranışların sebeplerini en ince ayrıntısına kadar biliyoruz da, bunları zamanı gelince açıklarız. Bu sıkıntılı süreçte herkes herkesin gerçek yüzünü, kendisi görmeli ve görebilmeli. Kimin gerçek dava adamı olduğunu, kimin orada menfaat karşılığı bulunduğunu, kimlerin asıl görevi destek değil, bozgunculuk yapmak olduğunu, herkes net olarak görmelidir...

Petır Boyaciev, Dal'cılarla birleşmenin DOST’a son derece büyük zarar verdiği halde, neden hala ısrarla DOST Birliği'ni savunuyor acaba?

Bu birlik olmasaydı, DOST en az %20 daha fazla oy alacağını da çok iyi biliyoruz. Bunu seçim döneminde oralarda bulunup insanlarımızla bizzat görüşmemizden biliyoruz. Seçimlere en az katılım oranı Kırcaali’de olmasının sebeplerinden biri de bu DOST Birliği'dir.

Bunları tekrar etmemize hiç gerek yok. Boyaciev denen "Türk Dostu", neden bu koalisyonu savunuyor?

Öncelikle bu birliği dayatanlar, uğradıkları hezimeti haklı göstermek için bu tipleri kullanmakta. Konu uzun ve derin. Biz herşeyi çok mükemmel biliyoruz da şu an için sadece şunu söylemek, yeterince ip ucu vereceğini düşünüyoruz.

Bunların tümü aynı menfaat çemberin kişileridir.

Bu çemberin içinde eski parti, DOST’tan belirli kilşiler, Dal'cılar ( Burada Dal'ın ayakçılığını yapan ve sanal alemin palyaçoları var, bunları Dal'ın, kendisi bile ciddiye almıyor zaten. ) ve Türkiye'den belli bazı görevliler ve bunların uşaklığını yapanlar bir sürü ödenekli ayakçı...

Bunların ortak niyetleri DOST’a zarar vermektir!

DOST’u dağıtarak, eski partinin kontrolünden çıkan kitleyi başarısız kılmak ve mümkünse bu kitleyi tekrar eski partiye dönmesini sağlamak. İşte buna biz Cineviz oyunu deriz...

İşte tam da bu eşek arısı kovanına çomak soktuk ki, anlaşılan bu çomak birilerini çok acıtmış olacak ki, hala acıyla tepinip duruyorlar. Eşek arısı kovanına çomağı sokunca herkes teker teker dökülmeye başladı. Herkesin gerçek yüzleri ortaya çıkmaya başladı. Bir çok kişinin planları yerle bir oldu. Bu vızıltı bundan.

Bunca emek, bunca çalışma, bunca alt yapı ve bunca uğraş, hepsi bir anda darmadağın oldu.

Ama amacımız da buydu zaten. Amaca fazlasıyla ulaşıldı.

Bunların tepkileri nasıl da hep aynı ya? Hemen akla hayale sığımayan iftiralar ve yalanlar. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz Bulgaristan seyehatimizde, gittiğimiz her yerde ve görüştüğümüz herkes aynı konulardan şikayetçi oldu. Çalışkan, dürüst ve gerçek dava adamları hemen karalanıp iftiraya maruz kalmışlar, ya da bir köşeye itilmişler.

Ama yemezler! Artık gerçekler ortaya çıkacaktır. Bu pisliklerin yaptıkları, çevirdikleri bütün dümenler ve hortumladıkları yardımlar, hepsi ortaya çıkarılacaktır.

Bir de Boyaciev denen "Türk dostunun" bunun ötesinde planları var. Bu planların bir parçası ise İstanbul'da oluşturmak istediği "DİALOG" platformudur. Bunu kimlerin himayesinde, hangi amaçlarala oluşturmaya çalıştığını zamanı gelince daha ayrıntılı açıklayacağız...

Gürçay CEM

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN