KILAVUZLUK ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Misyon Gazetesi'nden rahatsız olanlara tavsiyemiz Önce gidip, kendilerine çeki düzen versinler. İnsanımıza dürüst ve samimi şekilde hizmet etsinler. Artık hiç kimse insanımızı istismar edemeyecek. Buna izin verilmeyecektir. Misyon Gazetesi, kimsenin güdümüne girmemiştir ve kimsenin güdümüne de girmeyecektir. Var olduğu müddetçe insanımızın menfaatlerini savunacak, onları istismar edenleri teşhir etmeye, hırsızların, sahtekarların ve ahlaksızların korkulu rüyası olmaya devam edecektir. Misyon'un sırrı zaten sloganında gizli ve belli 'Gücü, özgürlüğünde!'

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

KILAVUZLUK ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Misyon Gazetesi, 16. sayıya ulaştı. Bir medya organı için kısa sayılabilecek bu süreçte, camiamızın içinde en güvenilir ve ciddi kaynaklardan biri olarak, kendine artık yer edinmiştir, çünkü kimseye yaranmadan, doğru ve dürüst şekilde yürüttüğü yayıncılık anlayışına sadık kalmayı başarmıştır. Balkanlar'da dinimizi, dilimizi, kültürümüzü ve kısaca oradaki varlığımızı korumak için katkı sağlamaktadır.

Bunun yanında gazetenin ana görevlerinden biri, camiamızı yıllarca istismar eden, kendi çıkarlarını bizim çıkarlarımızın üzerinde tutan her türlü şaibeli şahısları teşhir etmek ve asıl gerçek dava adamlarımızı ve örnek insanlaımızı ön plana çıkarmaktır. Bu konuda son derece başarılı olunmuştur.

İlkeli ve dürüst gazetecilikten ödün vermeden faaliyet gösteren bu güzide medyamız, bunun karşılığını da fazlasıyla almakta, çünkü gün geçtikçe bu gazetenin ve elektronik versiyonunun okuyucu kitlesi süratla artmaktadır.

Yapılan bütün hırsızlıkları, kendi menfaatlerinin peşinde koşan avantacıları, bunlara hizmet eden şarlatanları ve beraber çevirdikleri dolapları, buradaki işbirlikçilerini, hepsini ortaya çıkarıp, gerçek yüzlerini insanlarımız tarafından teşhir edilmesi sağlanmıştır.

Asıl başarısı ise milletin iradesinin tecelli etmesini sağlamış olmasındadır, çünkü her zaman insanımızdan gelen öneri, tavsiye ve tenkitlere göre hareket etmiştir. Asla kişi veya grupların güdümüne girmemiştir. Tam tersine, perde arkasında oynanan oyunları, çıkar ilişkilerini ve çakma vatanperverleri ortaya çıkarmıştır.

Bundan dolayıdır ki, aynı bu çevreler tarafından değişik iftira ve saldırılara maruz kalmaktadır. Ama bütün bunların üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bunun sebebi de çok basit; Kimseye eyyamcılık yapmadan, her zaman doğruları gündeme getirme yolu seçilmiştir.

Ne ilginçtir ki, gazetenin yaptığı bütün uyarı ve önerilere, muhatapları uymak zorunda bırakılmıştır.

Buna en son örnek, geçen haftaki İstanbul toplantısı. Orada net olarak, bundan sonra aynen daha önce söylediklerimizin istikametinde hareket edileceği teyit edilmiştir. Biz başından beri ne dedik? Partide, muhatap alınacak kişi partinin genel başkanı ve yönetimidir, oradaki bir kaç şaibeli avantacı değil diye yazmıştık. Eski parti ile birleşme konusunda, öncelikle insanımızın fikrine danışılmalı, kapalı kapılar ardında görüşmelere son verilmelidir diye yazdık. Artık şu başarısız olmuş üçüncü proje partisi ile birlik dayatmasından vazgeçilmesi gerektiğini defalarca vurguladık. Bunlar, beraber hareket etmek istiyorlarsa, gelip DOST'a katılsınlar dedik...

Bir diğer husus da "Azınlık statüsü " konusuydu. Hani geçen yıl dengesizin biri neredeyse her gün imza kampanyası başlatacağını söyleyip de, bir türlü başlatamadığı konu. O zamanlar buradan birçok yazı yazmıştık ve bu konu ciddi alt yapı oluşturulmadan başlatılmamalı ama bundan öte, her şeyden önemli olan, buradaki karar vericilerle istişare edilerek böyle bir girişim başlatılmalı diye belirtmiştik.

Yoksa, tabi ki, bu statünün verilmesi her Müslüman ve Türk evladının gönlünde yatan en önemli arzulardan biridir. Ama bazı hassas dengelerin olduğu da hesaba eklenmeli, buna göre hareket edilmeli diye yazdık durduk. Bu uyarıları yaptık diye, bazı soytarılar bizi DS ajanı ilan etmeye kadar gittiler...

Sonuç olarak, dediklerimizin hepsine aynen milimi milimine uyulmak zorunda kalındığını gördük. Biz sadece insanlarımızın istek ve beklentilerini anlatmıştık. Görüldüğü gibi, kimse milletin iradesine karşı gelemez.

Misyon Gazetesi, gücünü bizzat halkımızın kendisinden alıyor.

Yazı konularını, okuyuculardan gelen yüzlerce öneri mesajına göre ayarlıyor. Toplumumuzu istismar edenleri, hırsızları, şarlatanları ve yalancıları, bize ulaşan yüzlerce uyarıya göre deşifre etmeye devam ediyor.

Bundan dolayı Misyon Gazetesi'nden rahatsız olanlara tavsiyemiz; Önce gidip, kendilerine çeki düzen versinler. İnsanımıza dürüst ve samimi şekilde hizmet etsinler. Artık hiç kimse insanımızı istismar edemeyecek. Buna izin verilmeyecektir.

Misyon Gazetesi, kimsenin güdümüne girmemiştir ve kimsenin güdümüne de girmeyecektir. Var olduğu müddetçe insanımızın menfaatlerini savunacak, onları istismar edenleri teşhir etmeye, hırsızların, sahtekarların ve ahlaksızların korkulu rüyası olmaya devam edecektir. Misyon'un sırrı zaten sloganında gizli ve belli; "Gücü, özgürlüğünde!"

Gürçay CEM

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN