KAN KUSUYORUZ, KIZILCIK SUYU İÇİYORUZ - 1.

* Devletin iliklerine kadar sızmış, adeta devletle bütünleşmiş bu çeteyle bizim halkımızın ne gibi bir organik bağı vardır? * Yıl olmuş 2018. Bizler ise hala Çinli Mao Zedong ve Arnavut Enver Hoca'nın devrinin birer esiri muamelesi görmekteyiz. * Kan kusmaya devam ederken, kızılcık suyu içiyoruz demenin ne anlamı var?

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

KAN KUSUYORUZ, KIZILCIK SUYU İÇİYORUZ - 1.

* Devletin iliklerine kadar sızmış, adeta devletle bütünleşmiş bu çeteyle bizim halkımızın ne gibi bir organik bağı vardır?

* Yıl olmuş 2018. Bizler ise hala Çinli Mao Zedong ve Arnavut Enver Hoca'nın devrinin birer esiri muamelesi görmekteyiz.

* Kan kusmaya devam ederken, kızılcık suyu içiyoruz demenin ne anlamı var?

Komünist rejim yıkıldı diye sevinirken, baş ucumuzda beyaz güvercinler uçurmuştuk, hayali yeşil zeytin dalları sallamıştık. Meğer, o güvercinler masonların sembolü kartal, zeytin dalları da akasya yeşili çıktı.

Basbayağı güvercin uçurduk, zeytin dalından da taçlar yaptık diye biz kendimize kandırmaya devam edelim duralım...

Rusların ileriye dönük stratejisi sayesinde, fena bir şekilde "işlenmiş" olduk, yani epeyce bir zamandır resmen aldatılıyoruz.

Büyük balıkları tutmakta kullanılan küçük balık biçiminde ucu iğneli kurşun parçasına ne dendiğini herkes bilmeyebilir. Zokadır bunu adı. Buradan da "Zokayı yutunca aklı başına geldi!" deyimi ortaya çıkmış.

Bizler de bir nevi balık misali aldatıldık, mağdur olduk ve zarara sokulduk.

Ya bundan akıllandık mı dersiniz?

Bütün bu olup bitenlerden ders çıkardık mı? Hayır!

Bir gram vicdanı olmayanlar hala bizleri Rus ayısının kucağına itelemekte.

Aslında beyaz Rus ayıları Sibirya'da yaşıyor. Benim dem vurduklarım ise Vitoşa dağının eteklerindeki yoz ayılar. Tasmalarında takma adları var; Mityü Gestapoto, Şişman Dilyan ve Mason Ahmet.

Neden ki, bu ayı dayıların kucağına yatmamız gerekiyormuş?

Güya üç parti liderinin istişareye oturması gerekiyormuş ve bunun sonucunda biz bütünleşip, yeniden Rus stratejisinin elindeki oyuncak olarak, yola devam edecekmişiz.

Yıl olmuş 2018. Bizler ise hala Çinli Mao Zedong ve Arnavut Enver Hoca'nın devrinin birer esiri muamelesi görmekteyiz.

Şimdi bana söyleyin, devletin iliklerine kadar sızmış, adeta devletle bütünleşmiş bu çeteyle bizim halkımızın ne gibi bir organik bağı vardır?

Bunların her belediyede en az 500 kadrolaşmış azılı militanı bulunmakta. Biz bunlarla mı bütünleşeceğiz?

Sanmayın ki, bizlere hemen koltuklarını devredecekler. Gestapoto ve diğer general arkadaşları apoletlerini söküp atacaklar.

Şişman Dilyan bütün lavkalarını (bakkal) bizlere devredecek. Mason Ahmet saraylarını terk edip bir kulübede yaşamaya başlayacak.

Ayrıca, Türkiye'deki milyonlarca göçmen kardeşimizi birleştirmeye muvaffak olamayanlar, şimdi Gestapo'nun adamlarıyla flört etmeye kalkışmışlar.

Kan kusmaya devam ederken, kızılcık suyu içiyoruz demenin hiç bir anlamı yoktur...

Mümin TOPÇU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN