YOLUN AÇIK OLSUN, TÜRKİYE'M!

Doktor Ali Tardu ve Doktor Asef Kazak Ulutürk'ün ne gibi muratları varsa erişsinler! Benim hayatımı yeniden bağışladıkları için, çalışma hayatlarında, kendilerine daha büyük başarılar diliyorum! Doktorlarıma nasıl teşekkür edeceğim bilemiyorum. Onların ve bütün iyi kalpli hastane personelinin ellerinden ve gözlerinden öpüyorum.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

YOLUN AÇIK OLSUN, TÜRKİYE’M!

   Allah’ın izniyle bugünleri de atlattık. Alllah’ım, Türk hekimlerini başımızdan eksik etmesin! Edirne’de ameliyatımı gerçekleştiren, Doktor Ali Tardu ve Doktor Asef Kazak Ulutürk'ün ne gibi muratları varsa erişsinler! Benim hayatımı yeniden bağışladıkları için, çalışma hayatlarında, kendilerine daha büyük başarılar diliyorum! Doktorlarıma nasıl teşekkür edeceğim bilemiyorum. Onların ve bütün iyi kalpli hastane personelinin ellerinden ve gözlerinden öpüyorum.

   Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün yöneticilerine, buradan canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Onların sayesinden, bizler bugün, Bulgaristan'dan gelip, Türkiye'nin bütün sağlık kuruluşlarında rahatlıkla ve güvence altında tedavi olabiliyoruz. Yüce Allah’ımız, Türkiye'nin yolunu açık tutsun!

Mümin MUTLU,

Cebel

SICAK BİR İLGİYLE KARŞILAŞTIM


   Geçenlerde Edirne Devlet Hastanesi'nde, burun ameliyatı oldum. Bu sağlık kuruluşunun modern teknik donanımı, doktor ve hemşerilerin büyük mesleki tecrübesi, bilgisi ve çalışma azmi, beni derinden etkiledi ve mutlu etti.Yeniden eski sağlığıma kavuşmam için, Doktor Asef ve Doktor Elif, elinden gelen mesleki becerisini gösterdiler. Bana karşı o sıcak davranış ve ilgilerini asla unutamam.

   Bir çok resmi makam yöneticisinin, beni hasta odamda ziyaret etmesi ise, kardeş bir ülke insanlarının arasında bulunduğumun en güzel kanıtı oldu. Teşekkürler, Türkiye ve güzel Türk insanları!

Günay HÜSMEN,

Razgrad Valisi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN