SİZLERDEN GELEN KURBAN BAYRAMI TEBRİKLERİ

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Kurban Bayramı'nız mübarek olsun. Nice Bayramlara!

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

 

SİZLERDEN GELEN KURBAN BAYRAMI TEBRİKLERİ

***

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Kurban Bayramı’nız mübarek olsun. Nice Bayramlara!

Kadir Gırdoğlu

Göç-Türk Federasyonu Başkanı

***

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öperiz. Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun!

Gürçay CEM

Cebelliler ve Yöresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı

***

Kurban Bayramı’nı sevdiklerinizle beraber ve huzur içinde geçirmenizi dileriz! Bu hayırlı günlerde dualarınız kabul olsun! Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekte güzel ve bereketli bir Bayram dileriz!

Aydın YILMAZ

Eğridereliler ve Yöresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı

***

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah’ımız, kendisine dua edenleri geri çevirmesin ve dualarınızı kabul etsin!Kurban Bayramı bereketiyle ve bolluğuyla gelsin. Hayırlı Bayramlar!

Basri ŞEN

Koşukavaklılar ve Yöresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı

***

Güzellik, birlik ve beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz! Allah, tüm dualarınızı kabul etsin! Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle!

Hasan ÖZTÜRK

Mestanlılar ve Yöresi Kültür  ve Yardımlaşma Derneği Başkanı

***

Bayramlar, insanların  biribiriyle olan dargınlıklarını  unutukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramı’nız mübarek olsun! Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice Bayramlar geçirmek dileğiyle!

Ahmet CAN

Osmanpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı

***

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramı’nı doya doya yaşayalım.Hayırlı Bayramlar!

İsmail BİLGİN,

Kuzey Bulgaristanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı

***

Kurban Bayramı’nın öncelikle milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyoruz. Kurban Bayramını’z hayırlara vesile olsum!

Sami ÖMER

Yenimaahaliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, Bursa

***

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramı’nız kutlu olsun. Bu Bayram, tüm insanlığa hayırlı olsun!

Bayram UÇKUN

Filibeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı

***

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Sofranız afiyetli, paranız bereketli ve yuvanız muhabbetli olsun!

Mümin KAŞMER

Killililer veYöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı

***

Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi. Bayram, bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara esile olsun. Bu Bayramı da sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz!

Mehmet MUTLU

Millet/Bursa Mahallesi Muhtarı

***

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramı’nızı tebrik eder, mutluluklar dileriz!

Sebahin AHMETOĞLU

Ankara Bulgaristan Göçmenleri  Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı

***

En güzel günler sizin olsun! Yüzünüzden hep gülücükler aksın, hayatınız da yüzünüz kadar güzel olsun! Kurban Bayramı’nız kutlu olsun!

Nurten REMZİ,

Şumnu Türk Kültür Evi Başkanı

***

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bu Bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Kurban Bayramı’mız  kutlu olsun!

Raşit ŞÜKRİ

DOST Partisi İlçe Başkanı, Kırcaali

***

Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramı’nız mübarek olsun! Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice Bayramlar geçirmek dileğiyle. İyi Bayramlar!

İsmail BİLGİN,

Kuzey Bulgaristanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı

***

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah’ımız kendisine dua edenleri geri çevirmesin ve dualarınızı kabul etsin. Kurban Bayramı bereketiyle ve bolluğuyla gelsin. Hayırlı Bayramlar!

Gülerman CAN

Bursa Aşıklar Derneği  Başkanı

***

Mübarek Kurban Bayramı’nızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin!

GENÇ BAYRAMOĞLU

Alper BAYRAMOĞLU

Yönetim Kurulu Başkanı

***

Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim. Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun!

Süleyman İNAN

İNANER TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı

***

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Kurban Bayramınız kutlu olsun!

Bayram TOPÇU,

AYAVLIK YÖRESEL Yönetim Kurulu Başkanı

***

Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım kardeşliğe ve barışa. Tat alalım, varalım yüce Allah'a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım!

***

Rafet Sönmez

CEBEL SPOR GİYİM Yönetim Kurulu Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN