İÇİMİZDEKİ BURUK ACI

'Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna yar-ab ne güneşler batıyor...' İçimizdeki buruk acıyı, kitabedeki şiirsel sözcüklerin dindireceğini hiç sanmam. Nefize Çelik Özsoy, Rodoplar'dan gelip, beşikteki bebeğini bırakarak, Ana vatanı savunmaya koştu ve tam bir yıl öncesi şehit dütü. Asla şunu unutmayalım, sabahları perdeyi araladığımızda, güneşi esirgemiyorsa gökyüzü, o güzel günlerin bedelini ödeyen şehitlerimiz vardır. Şimdi başka Nefise'ler ve Mehmetçik'ler aynı şanlı kırmızı bayrağın ve hilalin, gönderde özgürce dalgalanması için gece ve gündüz nöbet tutmakta.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

İÇİMİZDEKİ BURUK ACI

"Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna yar-ab ne güneşler batıyor..."

İçimizdeki buruk acıyı, kitabedeki şiirsel sözcüklerin dindireceğini hiç sanmam. Nefize Çelik Özsoy, Rodoplar'dan gelip, beşikteki bebeğini bırakarak, Ana vatanı savunmaya koştu ve tam bir yıl öncesi şehit dütü. Asla şunu unutmayalım, sabahları perdeyi araladığımızda, güneşi esirgemiyorsa gökyüzü, o güzel günlerin bedelini ödeyen şehitlerimiz vardır.

Şimdi başka Nefise'ler ve Mehmetçik'ler aynı şanlı kırmızı bayrağın ve hilalin, gönderde özgürce dalgalanması için gece ve gündüz nöbet tutmakta.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN