HAYDİ, ERDOĞAN'I TEDAVİ ETTİRELİM!

Misyon Gazetesi aracılığı ile bütün Bulgaristan'daki Türklere ve Türkiye'deki göçmen camiasına çağrıda bulunuyoruz - Gelin hep beraber, Erdoğan'ın tedavisi için gereken para miktarını, kendi aramızda toplayalım ve hayat dolu bu delikanlının yüzünü tekrar güldürelim ve kendisini yeniden yakın zamanda çocuklarına kavuşturalım!

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

HAYDİ, ERDOĞAN'I TEDAVİ ETTİRELİM!

Erdoğan, Kırcali de yaşamakta olan bir kardeşimiz. 33 yaşında ve iki çocuk babası. Ağır bir hastalık geçirmekte, Bulgaristan'da başlayan tedavisine, şu an Anadolu Sağlık Merkezi'nde (ASM) devam ediliyor. Tedavi altına alındığı hastahanede, Erdoğan'ın morali çok yüksek ve ailesinden alınan bilgiye göre durumu iyiye gidiyor.

Erdoğan'ın ailesi, evladının tamamen tedavi olabilmesi için her türlü fedakarlığa hazır ama maddi imkanları kısıtlı ve yetersiz.

Misyon Gazetesi aracılığı ile bütün Bulgaristan'daki Türklere ve Türkiye'deki göçmen camiasına çağrıda bulunuyoruz;

- Gelin hep beraber, Erdoğan'ın tedavisi için gereken para miktarını, kendi aramızda toplayalım ve hayat dolu bu delikanlının yüzünü tekrar güldürelim ve kendisini yeniden yakın zamanda çocuklarına kavuşturalım!

Yardım ve bağış kampanyasına destek için bütün siyasi ve sivil toplum kuruluşlarımızın liderlerini göreve çağrıyoruz! Lütfen, iş adamlarımız da bağışta bulunsun!

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN