DPS KIRCAALİ ÖRGÜTÜNDE BÜYÜK SKANDAL

Geçenlerde aldığı bütün görevlerinden istifa etmiş olan DPS İlçe Başkanı ve Muhtar Yardımcısı Mümünali Durmuş, bugün emniyet güçleri tarafından, görevini kötüye kullanmaktan ve işlediği büyük ölçüde finansal yolsuzluklarından dolayı tutuklandı. Bilindiği gibi, eski DPS yöneticisi Mümünali Durmuş'un isteği ve baskıları üzerine, iki yıl öncesi, Kırcaali belediyesi bünyesinde görev alan 20 den fazla memur, siyasi tercihlerinden dolayı, işten çıkartılmıştı.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

DPS KIRCAALİ ÖRGÜTÜNDE BÜYÜK SKANDAL

Avrupa Parlamentosu milletvekili seçimleri öncesi, DPS'nin ilk sıralara yerleştirdiği adayların bir çoğu şaibeli çıktı ve işledikleri çeşitli yolsuzluklardan dolayı, AP'na seçilmiş olsalar bile, ileride onların milletvekillikleri düşürülecektir.

Bugün Kırcaali'de, yeni ve büyük bir skandal patlak verdi.

Geçenlerde aldığı bütün görevlerinden istifa etmiş olan DPS İlçe Başkanı ve Muhtar Yardımcısı Mümünali Durmuş, bugün emniyet güçleri tarafından, görevini kötüye kullanmaktan ve işlediği büyük ölçüde finansal yolsuzluklarından dolayı tutuklandı.

Bilindiği gibi, eski DPS yöneticisi Mümünali Durmuş'un isteği ve baskıları üzerine, iki yıl öncesi, Kırcaali belediyesi bünyesinde görev alan 20 den fazla memur, siyasi tercihlerinden dolayı, işten çıkartılmıştı.

Aysel MERT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN