BU PARTİNİN YETKİLİSİ LÜTFİ MESTAN'DIR

Artık DOST sağlam temeller üzerinde yoluna devam etmekte. Bundan dolayı bazı odaklar, DOST'u yok edemeyeceklerini anlayınca, satılmış uşaklarını devreye sokmuşlardır. Bundan dolayı aynı anda, bir yerden düğmeye basılmış gibi saldırıya geçme gayreti içine girmişlerdir.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

BU PARTİNİN YETKİLİSİ LÜTFİ MESTAN'DIR

Bu yazımızı biraz uzunca tutmaya mecbur bırakıldık, hatta burada kısaltılmış halini sunuyoruz, dışarıda kalan bazı ilginç detayları ise kişisel sayfamda bulabilirsiniz.

***

Satılmış biri bizi DOST’u eleştirmekle suçlamış. Biz DOST’u hiç bir zaman eleştirmedik. Eleştirdiğimiz orada yapılan hatalardı.

Yapılan yanlışları ve bu yanlışları yapanları, ki bunların arasında genel başkan da vardı, eleştirdik. Ki zaman içinde eleştirdiğimiz konu ve kişiler hakkında haklı çıktık. Genel başkan da yaptığı hatalardan dönerek insanımızın istek ve beklentileri doğrultusunda hareket etmeye başlamıştır. Bundan dolayı kendisine desteğimiz tamdır.

Geçen haftaki yazımızda DOST’un gerçek kuruluş tarihi 14 Temmuz derken, tam da bunu kastediyorduk. DOST sağlam temeller üzerine, 14 Temmuz sonrası oturtulmuştur. Artık DOST sağlam temeller üzerinde yoluna devam etmekte. Bundan dolayı bazı odaklar, DOST’u yok edemeyeceklerini anlayınca, satılmış uşaklarını devreye sokmuşlardır. Bundan dolayı aynı anda, bir yerden düğmeye basılmış gibi saldırıya geçme gayreti içine girmişlerdir.

Ama her iki tarafta, toplam sayıları beşi onu geçmeyen bu satılmışların gayretleri boş ve nafile. Bunların alayı tırnağımızın ucu etmez. Daha önce eşek arısı kovanlarına çomak sokarak, bunları nasıl darmadağın ettiysek, aynı şekilde apışıp kalacaklardır.

***

Son aylarda DOST’un içinden belli satılmış kişiler ısrarla gençleşmeden bahsetmekte. Güya bu partiyi gençler düzlüğe çıkaracaklarmış da, gençler olmadan parti varlığını sürdüremeyecekmiş gibi abuk subuk provokatif söylemler yaymakta...

Kim bu satılmışlar?

Bunlar eski partinin güdümünde olan, aralarında DOST’un yönetimindeki malüm hortumcular da var, şimdiki İstanbul, Kocaeli ve Ankara’daki eski DOST temsilcileri de var (Ki bu sözde DOST temsilcileri genel başkanın paylaşımlarını bile beğenmediklerini söyledi arkadaşlar. Oysa getirildikleri görevleri itibarı ile, bırakın beğenmeyi, kendileri Başkanın paylaşımlarını paylaşmak zorunda olmalılar.) Bunların asıl amacı, DOST’un genel başkanını hedef alarak, onu itibarsızlaştırarak, bu partinin tamamen dağılmasını sağlamak.

Arkalarında da eski parti var. Bunların tüm gayretlerine rağmen, özellikle 14 Temmuz sonrası, DOST’un dağılmayacağını, tam tersi, çok daha sağlam yoluna devam edeceğini anlayınca, bu satılmış elemanlarını devreye sokmuştur.

DOST’u yok etmek için, seçimlerde önce DOST Birliği kurdurulmuştu. Daha o zaman bunun bir tuzak olduğunu ve faydadan çok zarar getireceğini yazmıştık. Bu DOST Birliği'nin arkasında kimlerin olduğunu tahmin edin? Hani şu DOST’u yok etmek için, DOST’un başına Dal’ın partisinin başındaki elemanı getirmeyi deneyen kişiler. Oysa Dal’ın partisinin başına getirilen başkan, bizzat eski partinin onursal başkanı tarafından oraya monte edilen kişidir.

Bu planları tutmayınca, şimdi de tutturmuşlar, DOST’un başına illa da genç başkan getireceklermiş. Aslında burada mesele genç başkan değil, Mestan’ı tartışmaya açmak ve DOST’u yıpratarak yok etmektir.

***

Yukarıda bahsettiğimiz kişiler, kendi aralarında toplantılar da yaptılar. Ama bu satılmışların ve bunlara tasma takanlar açısından, hoşlarına gitmeyecek bir sorun var. Bunların bir kaç defa aralarında toplantı yaptıklarını, içeriden bozgunculuk yapma planlarını , bütün strateji ve gayretleri başından beri biliniyor. Bu fikir belli yerden geldiğini, bilmesi gerekenler biliyor.

Doğruları konuşmak gerekirse, bunların içindeki bazı saftirikler yapılmak istenenlerden haberleri yok. Sadece kendilerini kullandırıyorlar. Ama bilip bilmemeleri onları kurtarmayacak. Kafalarını çalıştırsaydılar. Bu hırsız ve üç kağıtçı çetesi ile beraber bunlar da bedelini ödeyecek.

Artık düzgün, dava için mücadele eden kişilerle bu işlere devam edileceğini, kendi menfaatleri, avanta peşinde koşan kişiler tasfiye edileceğini bazı yarım akıllılar hala anlayamamış. Elbet bir gün onlar da anlayacak ama saplandıkları bataklığa tamamen gömüldüklerinde.

Hangi gencimiz lider olsun diye, bu satılmışlara sorsanız, cevap veremeyecekler. Sanki ortalıkta köy köy, ev ev gezip insanımızla dertlenip, onların dertlerine derman olmak için çareler arayan ve bundan öte insanlarımız tarafından sevilen ve sayılan bir genç var. Kaldı ki, DOST partisinin genel başkanlık sorunu yoktur. Bunun dışında, partinin içinde sanki hiç genç yokmuş gibi, genç deyip duruyor bu bozguncular. Partinin içinde son derece kıymetli ve değerli gençler mevcuttur. Zamanı gelince bunlardan biri elbet partinin başına geçecektir. Ama bu kişi hırsızlığa ve şaibeye karışmamış kişi olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Bunların amacı aslında genç lider falan değil. Zaten böyle bir lider de yok. Amaç Mestan’ı yıpratmak ve DOST’un dağılmasını sağlamak. Arkalarında da dediğimiz gibi eski parti var. Ama DOST'un sadece bir parti olmadığını hala anlayamamış eski partinin onursal başkanı...

***

Aşağıda kullanacağımız üslup için bu mübarek günde önceden herkesten özür dilerim ama bazı şerefsiz ve ahlaksızların haddini de bildirmek gerekir ki, herkese ibret olsun. Ki kitabımızda “kısasa kısas” ayeti vardır. Arkadaşlar bir yazı gönderdiler. Orada çakallardan ve aslanlardan bahsetmiş bir fare. Hangi fare? Şu yukarıda bahsettiğimiz, eski partinin güdümünde olan kişilerle, DOST’u sabote etmek için toplantılara katılan fare.

Aslında bu farenin, toplantıya katıldığı çakalların gerçek niyetinden haberinin olmadığını da biliyoruz. Bunun kafada bunu anlayacak kadar malzeme yok. Zaten malzeme olsaydı bu tür yazı yazarak, kendini hedef yapmazdı.

Bu yazı tamamen DOST’un genel başkanını ve onun üzerinden DOST’u hedef alan subliminal bir yazıdır. Yazıdaki geri kalan konular tamamen demagoji, duygu sömürüsü ve hedef saptırmaktır. Çakallar da geride kalarak, bunu hedef yapmışlar. Kendini hedef yaptığı ile kaldı. Diğerleri tabi çakal. Öne çıkmak istemiyorlar.

***

Geçen yıl genel seçimlerden sonra, DOST girdiği zor durumdayken, ortalıkta kimseler yoktu. Ama ne zaman ki, özellikle 14 Temmuz toplantısından sonra yaptığı hamlelerle, sağlam şekilde yoluna devam edeceği anlaşıldı, birden daha önce deliklerine gizlenip, gelişmelere göre pozisyon almayı bekleyen fareler, hemen ortaya çıkıp arslan kesilerek mangalda kül bırakmamaya başladı. Ancak her şeyde hayır var misali, kimin kaç paralık olduğu, kimin gerçek dava adamı, kim menfaat için partide bulunduğu net olarak herkes tarafından görülmüş oldu. En önemlisi de parti içindeki hırsızlar ve bunların işbirliği içinde oldukları şahıslar kabak gibi ortaya çıktı.

***

Yüz binin üzerinde oy almış bir siyasi örgütün başında olan birine karşı gelmek, onu oraya seçen yüz bin kişiye karşı gelmek demek olduğunu anlamazsa, ki kimse halka karşı gelemez, yok olup gidecektir. Ortada 100 000 kişinin desteklediği seçilmiş bir genel başkan vardır. Herkes onu muhatap almak zorundadır.

En son AK Parti kongresinde, iktidar partisinin en üst düzeyde Mestan’a gösterdiği ilgi ve alaka, kimi muhatap alacaklarını açıkça göstermiştir. Ayrıca olan biteni ilk ağızdan, bizzat Mestan tarafından anlatma zemini hazırlanmıştır. Bundan sonraki gelişmeleri daha detaylı anlatmak için gerekli randevular alınmıştır. Yani net olarak anlaşılmıştır ki, bu partinin yetkilisi Lütvi Mestan’dır.

Gürçay CEM

Editörün notu; Fotograflar, DOST partisi Genel Başkanı Lütfi Mestan'ın Şumnu'da gerçekleştirdiği son toplantıdan.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN