BAZILARI KAFAYI BAYAĞI ÜŞÜTMÜŞLER

Son birkaç gün içinde, ardı ardına gelen Atatürk ve ailesine yönelik bir takım ağır hakaretlerin ve iftiraların çoğaldığını görmekteyiz. Balkanlar kökenli hemşehrimize ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusuna, tabi ki, asla laf söyletmeyiz. Bu alçakça söylemlerin sahiplerini ise kınamaktan öte, hemen yargıya taşımalıyız.

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

BAZILARI BAYAĞI KAFAYI ÜŞÜTMÜŞLER

 

Son birkaç gün içinde, ardı ardına gelen Atatürk ve ailesine yönelik bir takım ağır hakaretlerin ve iftiraların çoğaldığını görmekteyiz.

Balkanlar kökenli hemşehrimize ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusuna, tabi ki, asla laf söyletmeyiz. Bu alçakça söylemlerin sahiplerini ise kınamaktan öte, hemen yargıya taşımalıyız.

Eski FETÖ'cülerden Mustafa Armağan, TvNET'in bir programında, Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı için "Çankaya'nın nikahsız Firsts Lady'sidir" iftirasını attı...

Şimdi de Nur Cemaati'nin "Okuyucuları" kolundan bir zır cahilin videosu ortaya çıktı. Utanma duygusundan yoksun olan Hasan Akar, Atatürk için "1938'de geberen p.ç," ifadesini kullanmakta. Latife Hanım için ise "Annesi resmi kayıtlarda genelev kadını olarak geçmekte" iftirasına başvurmakta...

Büyük tepki toplayan bu tür mesnetsiz hezeyanlar, göçmen camiası arasında büyük rahatsızlık ve tepki yarattı.

Yılmaz Özdil, Ahmet Hakan, Metin Uca ve İlyas Salman gibi ünlüler, yazılı ve görsel medyada sert biçimde tepkilerini dile getirdiler.

AK Parti'ye yakın duran Fatih Tezcan, "Emperialist ve FETÖ'cü güçlere karşı saflarımızı sıklaştırmamız gereken bir dönemde, Atatürk ve ailesine yönelik ağır hakaretleri yanlış buluyorum." diye yazdı.

Belli ki, iftiracılar bayağı kafayı üşütmüş, ya da ezik egolarını tatmin etmek için birilerini "otlatmaya" kalkışıyorlar.

Mustafa Kemal Atatürk, bizim tartışılmaz liderimizdir ve onun otoritesiyle uğraşanlar, bütün saygınlığını yitirmiş olanlardır.

Mümin TOPÇU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN