SU AYNASI 3900 AVROYU YUTMUŞ...

Günün birinde, Türkiye'den yardımsever dostlar tarafından, bu partinin Kırcaali örgütüne gönderilen ofis ihtiyaç ve gereçlerini göremeyince, bunların akıbetini araştırmaya koyuldum. Sayın Raşit Şükrü sorumluğundaki ofisi tamtakır boş halde buldum. İçeride, kendisine teslim edilen eşyalar bulunmuyordu. Nereye gitmişti bu araç ve gereçler?

PAYLAŞ
Misyon Gazetesi -

SU AYNASI 3900 AVROYU YUTMUŞ...

Geçenlerdeki Kırcaali ziyaretim esnasında, DOST partisinin yeni ofisini de ziyaret ettim.

Günün birinde, Türkiye'den yardımsever dostlar tarafından, bu partinin Kırcaali örgütüne gönderilen ofis ihtiyaç ve gereçlerini göremeyince, bunların akıbetini araştırmaya koyuldum.

Sayın Raşit Şükrü sorumluğundaki ofisi tamtakır boş halde buldum. İçeride, kendisine teslim edilen eşyalar bulunmuyordu.

Nereye gitmişti bu araç ve gereçler?

Bu sorunun en doğru cevabını bize, son günlerde karşımızda aslan kesilen sayın Raşit Şükrü verebilirdi ama kendisini bütün aramalarımıza rağmen bulamadık.

Şimdi Türkiye'deki yardımsever grup bu eşyaların akıbetini sorguluyor ve gerekirse yerel savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirtiyorlar.

İşte aranan eşyaların tam listesi; klima - 2 adet, ofis masası - 3 adet, döner sandalye - 3 adet, konferans masası - 1 adet, sandalye - 12 adet, evrak dolabı - 6 adet, bilgiseyar, monitör, klavye, mause set ve ups - 2 adet, koltuk - 3 adet (çiftli), yazıcı 4 in1 - tarayıcı, yazıcı, faks, fotokopi - 2 adet, buzdolabı - 2 adet, el süpürgesi - 2 adet.

Akıbeti belli olmayan bu malların tam tutarı 3900 avrodur.

Acaba, Arda nehrinin su aynasına mı düştü bunlar?

Bora TAMER,

Sofya

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN